![]() |
|
|||||||
| Üniversite Adayları ÖSS'ye girdiniz, mimarlık okumak ve en dogru tercihi yapmak istiyorsunuz. Bütün sorularınızın cevabı bu başlık altında. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
erasmus programı
merhaba arkadaşlar, önümüzdeki yıl gsf sınavları için hazırlanıyorum. hangi üniversiteyi tercih edeceğim konusunda ciddi sıkıntılarım var. mimar sinan, marmara ya da anadolu üniversitesi. bunlardan birini düşünüyorum. öğrenmek istediğim şu: erasmus programıyla bir yılı yurt dışında okumak gibi bir hedefim var. duyduğum kadarıyla marmara ve anadolu üniversitesi erasmus konusunda daha iyiymiş. bu doğru mu? mimar sinan erasmus'a dahil mi? bu konuda bilgisi olan var mı? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
Tekirdağ
Öğrenci
![]() |
Erasmus'a Mimar Sinan'da dahildir.Bildiğim Erasmus'la Mimar Sinanda çok okuyan var.Hatta İ.T.Ü de.Bende M.S.G.S.Ü ve M.Ü de okumak istiyorum.Eğer daha detaylı bilgi sahibi almak istiyorsanız okulun sitesine bakabilirsiniz.Saygılarımla...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
Konya
Mimar
![]() |
Turkey | Erasmus Student Network
sayfasında 14 üniversitenin ismi geçiyor ama ben ismi geçmeyen üniveristelerinde bulunduğunu biliyorum .. saygılarımla |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|