![]() |
|
|||||||
| Üniversite Adayları ÖSS'ye girdiniz, mimarlık okumak ve en dogru tercihi yapmak istiyorsunuz. Bütün sorularınızın cevabı bu başlık altında. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
![]() |
Karar Anı
Merhaba, ben Tuna.
Siteyi yeni keşfettim. Güzel bir içeriğe sahip. Burada deneyimli ve kafamdaki sorular için bilgili insanlar bulabileceğim düşüncesindeyim. Ben geçtiğimiz yıl Ankara Uni. dil ve edebiyat bölümüne yerleştim, okuyorum. Fakat ne demişler, "işini sevmeyen yapamaz". Benim gelecekteki mesleğimin tercümanlık gibi dallar olmadığına eminim. Çizime karşı yeteneğim var. 19 yaşındayım, birkaç yıldır kendi çapımda surekli çiziyorum. Fakat tahmin edeceğiniz gibi amatör ve basit. Geliştirince güzel birşey ortaya çıkacak, eminim. Hacettepe GSF Grafik bölümü ilgimi çekiyor. Bu yıl dersleride aksatmadan grafik bölümüne hazırlık için bir yandan da kursa gitmek istiyorum. Bu yıl, olmadı diğer yıl yetenek sınavına girebilirm. Ankara'da ekonomik, temiz ve kaliteli bir kurs aramaktayım. Tavsiyelerinizi burdan almak istiyorum. İlginiz için teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
ben de bu yıl gsf'ye hazırlanıyorum. şuan istanbulda bir hocadan ders alıyorum ve bu hocaya gitmeye karar vermeden önce pek çok kurs gezip gördüm, araştırdım. gerçi ben istanbuldayım ama kurs araştırırken ankarada bir yere raslamıştım ve çok beğenmiştim. ankara akademi adında bir yer. buraya tıklarsan öğrenci çalışmalarını görebilirsin. gerçekten güzel çizimler. profil sayfasında mailleri var belki oradan ulaşabilirsin. bol şans...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
![]() |
Malesef yardımcı olamadın.
Reklam yasağı oldugunu sanmıyorum. Neden kimse birşey söylemiyor? Ankaralı yokmu heeeeey! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye Adayı
![]() |
hacettepe öss puanı ile almıyormuydu
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Sayın Harpocrates, doğru insanları bulmak istiyorsan Hacettepe Ün.girmek istediğin bölüme git oradaki hocalara sor, en iyi onlar, kimler yardımcı olabilir, bilirler, seni yönlendirirler.
En son sarp ege tarafından düzenlendi : 07-11-2007 12:15 |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|