![]() |
|
|||||||
| Üniversite Adayları ÖSS'ye girdiniz, mimarlık okumak ve en dogru tercihi yapmak istiyorsunuz. Bütün sorularınızın cevabı bu başlık altında. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Üye Adayı
![]() |
Yapı ressamlığı hakkında bilgi
selam arkadaşlar ben 4 yıl önce düz liseden ayrıldım bu yıl açık öğretimden okul okumaya karar verdim ve bölümüm yapı ressamlığı ama nasıl bir bölüm olduğunu hala tam olarak bilemiyorum aranızda okuyanınız varsa bana yardımcı olabilirmi?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
Arkadaşım öncelikte tebrik ederim okumaya tekrar karar vermenden dolayı.Ben yapı ressamlığı meğzunuyum.Sana yapı ressamlığı konusunda yardımcı olabilirim.Çok keyifli bir bölümdür.Yapı ressamlığın da ölçü bilgisi, proje bilgisi, statik, el çizimi ve yapı bilgisi hakkında temel bilgiler öğretirler.yani bir çeşit mimarlık , inşaat ve harita müh. karışımı birşey.Bazen atölye'ye girip çizim yapacaksın bazen sahaya çıkıp nivo ile ölçü yapacaksın bazende binalara gidip incelemelerde bulunacaksın ki ben bunların hepsini yaptım.Tavsiye ederim bugün yapı ressamı öğretmenleri güzel para kazanıyorlar ayrıca.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye Adayı
![]() |
Merhaba cemal ben de teşekkürederim bana yardımcı olmak istediğin için ,ben şunu diyorum açık öğretimdeyim 4 yıl sonra eğer varsa 2 yıllık direk geçiş yapacam yoksa öss sınavına girecem 2 yıllığı varmıdır?Birde ben internetten baktığımda yapı ressamlığı öğretmenliği harita ve kadostro öğretmenliği dedi yapı ressamlığından direk mimar olabiliyormusun bu arada para çok mühim değil
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
![]() |
BEN MUSTAFA lise'de yapı ressamlığı bölümünü seçmek istiyorum ama mezun olduktan sonraki iş imkanlarını bilmiyorum.Bana ne yapmam gerektiğini söylerseniz sevinirim...
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|