![]() |
|
|||||||
| Üniversite Adayları ÖSS'ye girdiniz, mimarlık okumak ve en dogru tercihi yapmak istiyorsunuz. Bütün sorularınızın cevabı bu başlık altında. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Üye Adayı
İstanbul
![]() |
dikey geçiş
merhaba,
restorasyon bölümü öğrencisiyim ve bu sene mimarlık bölümüne geçiş yapmayı düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla da bu hem pek kolay bir iş değil hemde ola ki geçiş yaptım ilk olarak bir sınıf tekrarı söz konusu. Eğer bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa ve yardımcı olurlarsa sevinirim.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
Türkiye dışı
Öğrenci
![]() |
dgs
Merhaba arkadaşım,bende yapı ressamlığından geçiş yaptım mimarlığa,ilk sene geçiş yaptığın okulda hazırlık varsa(hemen hemen her ünivde var artık) ilk sene hazırlık okuyorsun sonra ingilizce yeterliliği geçtiğinde diğer sene bölüme geçiyorsun ama intibak senesi oluyor 2.sene,yani zorunlu 10 ders veriliyor sana o 10 dersi geçmen lazım o sene,eğer bir takıntın olduğunda sene sonunda okulla ilişkini kesiyolar bilakis olmadığında direk 3.sınıfa geçiyon..Ama gönlünü ferah tut bırakmazlar kolay kolay intibakta ama sakın yozgatı yazma orası tamamıyla dgs düşmanı bir fakülte..k.i.b
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye Adayı
İstanbul
![]() |
teşekkürler...
yozgat konusunda da, sanırım sen yozgat mağdurusun.. bu uyarını dikkate alıcam ![]() sende kendine iyi bak.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
Türkiye dışı
Öğrenci
![]() |
dgs
Rica ederim.Forumda bütün arkadaşlarıma bu hususta yardımcı olabilirim.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|