![]() |
|
|||||||
| Üniversite Adayları ÖSS'ye girdiniz, mimarlık okumak ve en dogru tercihi yapmak istiyorsunuz. Bütün sorularınızın cevabı bu başlık altında. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Üye Adayı
![]() |
selam arkadaşlar:
Bu Marmara üniversitesi güzel sanatlar fakültesinin yetenek sınavının 1. aşamasını geçenleri 17-18-19- eylül tarihleri arasında mülakata alacaklar fakat kimi hangi gün alacaklarını net olarak yazmamışlar internette. Telefonları da açmıyorlar, bir türlü ulaşamadım. Ben şişli de oturuyorum okul acıbadem de yani bayağı bir uzak. bu tarihi netten öğrenebilir miyim acaba ya da uzak muzak gittik diyelim yarın pazar(16.09.2007) acaba bilgi alabilir miyim okuldan? lütfen yardım edin kafam çok karıştı. iyi akşamlar ![]() ![]() ![]()
En son lumina tarafından düzenlendi : 15-09-2007 22:13 |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Üye Adayı
![]() |
Alıntı:
17 Eylül erken bir saatte çalışmalarınızla beraber okulda olmanızı tavsiye ederim. Bildiğim kadarıyla sen şu gün gel, o bugün gelsin diye ayırmıyorlar, sıraya giriliyor diye duymuştum. Belki de giriş kartının üstündeki aday nosuna göre sıralıyorlardır. Ama siz yine de okulu aramaya devam edin, telefona zor da olsa birileri mutlaka çıkıyor. En son lumina tarafından düzenlendi : 15-09-2007 22:12 |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye Adayı
![]() |
erken gitmek en mantıklısı gibi fakat benim 17 eylül de Y.T.Ü.de yabancı dil seviye ölçme sınavım var yani çakışıyorlar yarın okula gitmek en mantıklısı sanırım
![]()
En son sametbulduk tarafından düzenlendi : 15-09-2007 21:22 Nedeni: hatalı harf |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye Adayı
![]() |
[quote=sametbulduk;93742]erken gitmek en mantıklısı gibi fakat benim 17 eylül de Y.T.Ü.de yabancı dil seviye ölçme sınavım var yani çakışıyorlar yarın okula gitmek en mantıklısı sanırım
![]() [/QUOTEvet ulaşamazsan yarın okula gitmen daha mantıklı, pazar günü kimse olmayabilir. Demek Y.T.Ü kazandın, kutlarım. Ben de iletişim tasarımı sınavına girdim ama malesef olmadı, zaten iki aylık bir hazırlanmayla girmiştim, şansımı denedim. Şu an kurs arayışı içerisindeyim, neyse kolay gelsin sana. Başarılar. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye Adayı
![]() |
Tam olarak emin olmasam da,arkadaşımdan aldığım bilgiye göre p.tesi gidip, mülakat için tarih ve zaman alınacakmış...Bende p.tesi gidip 2.aşama için tarih alacağım. Şimdiden ilk aşamayı geçenlere başarılar diliyorum, kolay gelsin arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Üye Adayı
![]() |
[quote=soso;93750]
Alıntı:
Eğer kurs arıyorsan sana kendi gittiğim kursu tavsiye ederim hemde şiddetle.Reklam yapmak için yazmıyorum gerçekten birinci sınıf bir ressamdan eğitim alıyorsunuzKendisi bayandır msgsü'den yüksek lisansı var.Atölyede maksimum 3 kişi oluyorsunuz yani özel ders gibi ve diğer kurslar gibi aylık 600-700 ytl istemiyor,ben aylık 300 ytl'ye eğitim aldım 1 yıl boyunca ve kesinlikle verdiğim paranın karşılığını aldım.Belki tek sorun atölyenin büyük çekmecede olmasıdır ama bence bu çok büyük bir sorun değil çünkü ben kağıthaneden b.çekmeceye gidiyordum her hafta.Başta bir seviye belirleme sınavı oluyor sonra senin kabiliyetine göre bir program uygulanıyor eğer çalışırsan başarı şansın gerçekten çok yüksek.İlgilenirsen özelden mesaj at telefon ve adresini vereyim eğer yasak değilse internet adresini buraya yazıyorum: Mim's Sanat Merkezi |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Üye Adayı
![]() |
[quote=sametbulduk;94276]
Alıntı:
Verdiğin bilgiler için sağol,wep sitesini inceledim gerçekten gayet iyi bir yere benziyor,kursun büyükçekmecede olması beni hayal kırıklığına uğrattı.Ben istanbul anadolu yakasının diğer ucunda otuyorum,benim bulunduğum yerden b.çekmeceye gitmek şehirdışında kursa gitmekle eşdeğer de inanki,karşıda olsam kaçırmazdım ama birde buna istanbul trafiğini eklersek bütün günüm yollarda geçer
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
Tekirdağ
Öğrenci
![]() |
Marmara üniversitesinde bu yıl mülakkatta ne sordular?Giren arkadaşlar lütfen detaylı bilgi yazarsa sevinirim.Saygılarımla...
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Üye Adayı
![]() |
Alıntı:
İnanın sırf öğrenci elemek için saçmaladılar.Girdim odaya bir kişi elimden çalışmalarımın olduğu çantayı aldı ve incelemeye başladı,masada oturan üç kişi beni karşılarına aldılar ve sorulara başladınlar.İlk soru:''neden grafik istiyorsun?''du bende düzgün bi şekilde açıkladım sonra bir tanesi tuttu bana ikinci dünya savaşındaki ülke liderlerini saymamı söyledi bir iki tanesini sayabildim.Pis pis güldü komik bişey varmış gibi neyse masa da vazo gibi birşey vardı içinde katlanmış kağıtlarda sorular olan çektim bir kağıt ve okudum:Osmanlının haritalarıyla ünlü denizcisi kimdir? cevap kolay tabii hemen piri reis dedim doğru dediler sonra jüreden biri atladı hemen ''Peki piri reis nasıl ölmüştür?'' diye bilmiyorum dedim idam edilmiştir dedi öğrenmiş olduk dedim bende .sanat galerilerini sordular saydım bir kaç tane o kadar toplam 5-6 dk. sürdü ve bence çok saçma sorular sordular.![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Üye Adayı
![]() |
[quote=soso;94312]
Alıntı:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
Tekirdağ
Öğrenci
![]() |
Sağ olun Samet ben daha garip şeyler soranlarını duydum.Siz bence yine çok şanslısınız.Sınav sonucu ne oldu?Kazandınız mı yoksa kursa devammı?Umarım sizin için hayırlısı neyse o olur.Saygılarımla..
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Üye Adayı
![]() |
Alıntı:
![]() darısı sınava girecek arkadaşların başına![]() ![]() sevgiler..
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Üye Adayı
![]() |
bnde marmaranın sınavına gırdım ..olmadı atolye arıyorum kadıkoy oncelıklı tercihimdir yardımcı olun ltfen deneyımleyenler ozellıkle..ve sızce onemlı olan unlu bı ressama gtmek ad yapmıs kurslara gtmekmı yoksa içinize sinen buldugunuz duzgun bır atolyeye gıtmek mı
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Alıntı:
Grafik ile Pri Reis'in ölümü arasındaki bağı anlayamadım.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Üye Adayı
![]() |
|
|