![]() |
|
|||||||
| Üniversite Adayları ÖSS'ye girdiniz, mimarlık okumak ve en dogru tercihi yapmak istiyorsunuz. Bütün sorularınızın cevabı bu başlık altında. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Üye Adayı
![]() |
Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Resim Yetenek Sınavı 1.Aşama Sonuçları.
arkadaşlar aranızda bu yıl marmara üni.Atatürk eğitim fakultesi resim yetenek sınavına giren var mı ??sınav sonuçları bugün nette açıklanacağı söylenmişti ama sitesinde sınav sonuçlarına dair bir bilgi yok telden de ulaşamadım okula,yarın ise ikinci aşaması var,birinci aşamayı geçtiğimi bilmiyorum
okuldan kimseye de ulaşamadım bu konuda bilgisi olan var mı ??
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Türkçenize dikkat ediniz.
Ayrıca "acilllll" diye kou başlığı olmaz. Düzeltildi. Lütfen dikkat.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye Adayı
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Siz "acillllll" diye yazınca herhangi bir hızlanma olmuyor. Hatta, derdinizi özetleyen başlık yazsanız belki beklediğiniz ilgiyi daha kolay göreceksiniz. Gördüğünüz gibi 30 Ağustos'tan bu yana sadece uyarı yanıtları gelmiş mesajınıza.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye Adayı
![]() |
Sanırım internetden vermiyorlar. ama bugün 2. aşama sınavı var bence bir an önce gidip kontrol edin. normalde o bölümün web sitesi :
M. Ü. Atatürk Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı bu adresten girebilirsiniz. ama buradan açıklamamıslar. bu arada bizim 15 öğrencimiz girmişti, 12 öğrenci ilk aşamayı geçmiş. Keşke gidemeyecek arkadaşlar olduğunu buradan söyleseydiniz, bizim arkadaşlara baktırırdık. neyse, bence bir an önce gidip kontol edin. En son lumina tarafından düzenlendi : 12-09-2007 13:42 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye Adayı
![]() |
30 Ağustos'tan bu yana ilk defa uyarı aldım, bu da beni mutlu etti. Bu kadar ciddi sitelere belki de çok nadir rastladığımızdan ötürü bazı şeylere dikkat etmiyor olabiliriz. Bu kadar incelemeniz beni de şaşırttı aslında, ama bravo size zaman ayırabiliyorsunuz bu kadar Türkçesi bozuk insanla baş edebiliyorsunuz Belki sizin sayenizde dil bilgimiz gelişir ve daha özenle kullanırız türkçemizi. Tekrar saygılar, teşekkürler.
En son lumina tarafından düzenlendi : 12-09-2007 13:43 |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Üye Adayı
![]() |
Alıntı:
Teşekkürler, evet okulun web sitesinde açıklamamışlar, bugün sabah saat dokuz gibi ikinci aşamanın olduğunu söylemişlerdi ama saat ikiye ertelemişler. Birinci aşamayı geçenleri liste halinde asmışlar. Erkenden gidip baktım, teşekkürler. En son lumina tarafından düzenlendi : 12-09-2007 13:46 |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye Adayı
![]() |
ee, merak ettim, sonuç nedir?
ilk aşamayı geçmiş misin? En son lumina tarafından düzenlendi : 12-09-2007 13:45 |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|