![]() |
|
|||||||
| Üniversite Adayları ÖSS'ye girdiniz, mimarlık okumak ve en dogru tercihi yapmak istiyorsunuz. Bütün sorularınızın cevabı bu başlık altında. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
Tekirdağ
Öğrenci
![]() |
Bu yıl M.S.G.S.Ü İç mimarlık Sınavına Girmiş yada Kazanmış olan varmı?
Düzeltme :M.S.G.S.Ü iç mimarlık sınavına girmiş ya da kazanmış olan var mı?Varsa deneyimlerini, sınavda ne sorduklarını, değişen konu ve ya da çizimlerle ilgili bir değişiklik varsa yazabilir misiniz? Giren arkadaşlar detaylı bilgi verirse sevinirim. Saygılarımla...
En son lumina tarafından düzenlendi : 10-09-2007 00:31 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
Merhaba mina_lavin, ben bu yıl mimarsinanda iç mimarlık sınavına da girdim ve kazandım da ama grafik bölümünü tercih ettim
![]() İç mimarlık entasla ortak sınav yaptı ve konusu da bir süpermarkette aldığı ürünleri alışveriş arabasından kasaya boşaltan müşteriydi. Bir çok kişi kasiyeri de çizecek miyiz diye sordu ve soruyu okuyan görevli sorudan ne anlaşılıyorsa onun çizmelerini söyledi doğal olarak ![]() Bana göre gayet iyi bir soruydu,daha önce de süpermarket ve özellikle yakın plandan alışveriş arabası çalıştığım için pek zorlanmadım.Tabi dikkat edilecek birçok ayrıntı vardı;alışveriş arabası,kasa,kasadaki ürünler,,alışveriş arabasının içindeki ürünler(benim için en zorlayıcı olan kısmıydı ,iç mekan vs..Bu sene bazı bölüm sınavları 2 aşamalı yapıldı ,ilk yarım saat civarında genel kültür testi ardından çizim sınavı.Böyle olunca da çizim sınavlarının süresi de 2.5 saate düşürüldü.İç mimarlıkta test olmadığı için onun süresi 3 saatti. Umarım yardımcı olabilmişimdir....
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
Tekirdağ
Öğrenci
![]() |
Öncelikle teşekkürler! Günlerdir tek bir kişi ileti yazmamıştı. Çok sevindim. Tebrikler ve başarılar okul hayatınızda. Genel kültür testi mi? Bunu Mimar Sinan'da ilk defa duyuyorum. Biraz bahseder misiniz? Çok merak ettim neler sordular? İlk genel güzel sanatlar sınavı nasıl oldu? Yoksa bu yıl kalktı mı? kontenjanda değişmeler var mı? 30 Diye duymuştum ama? Umarım detaylı bir şekilde cevap yazarsınız. Size kişisel ileti de yazdım. Profil kısmından kişisel iletilerinize bakarsınız anlarsınız.
En son lumina tarafından düzenlendi : 21-09-2007 20:22 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Mina_lavin acaba hangi bölüm istiyorsunuz ?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
Tekirdağ
Öğrenci
![]() |
Mehmet Bey iç mimarlık istiyorum. Sizin de resimlerinizi gördüm gerçekten çok hoştu hele bir atlı bir resminiz vardı gerçekten muhteşemdi. Siz hangi bölümü istiyorsunuz? Mimar Sinan'ın sınavlarına girdiniz mi?
En son lumina tarafından düzenlendi : 22-09-2007 18:37 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Adım Muhammed. Ben bu sene girmedim sınavlara. Daha lisedeyim. Grafik bölümünü istiyorum. Çalışmalarınızı gerçekten görmek isterim.
Buraya aktarma şansın varmı ?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
Tekirdağ
Öğrenci
![]() |
Kusura bakmayın Muhammet Bey
Kara kalemlerim kayboldu malesef zaten eskiydi.Ama yağlı boya yaptılarım var evde bir kaç tane kaldı.Bir gün atarım kişisel ileti size eğer yollarnıyorsa kişisel iletide jpg vs.. dosya.Umarım kazanırsınız grafik kısmını size şuan bilgisayar tabanlı biri olarak yardımımım photoshop,corel draw ve free hand gibi programları öğrenmeye başlayın.Bir grafik tabanı oluşturursunuz.Saygılarımla...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Verdiğiniz bilgiler için saolun.
|