![]() |
|
|||||||
| Üniversite Adayları ÖSS'ye girdiniz, mimarlık okumak ve en dogru tercihi yapmak istiyorsunuz. Bütün sorularınızın cevabı bu başlık altında. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Üye Adayı
![]() |
Merhaba arkadaşlar.
Arkitera forum sitesini tam olarak 1 aydır takip ediyorum. Bu siteyi kuranlara ve benim gibi yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım eden üyelere çok teşekkür ederim. Yaşım 20 ve Rusya'da mimarlık okuyorum. Bu sene 2. senem olacak. Rusya'da mimarlık 6 sene. Ben ne yapmam gerektiğini tam olarak bilmiyorum. Birşeylere başlangıcı bu sene atacağım. İlk olarak program kursuna yazılmayı düşünüyorum. Bu program da (3dmax). Ayrıca arkadaşlarımın sayesinde cad ve photoshop programlarını öğrenmeye çalışacağım.Korkularım var. Hayal gücümü nasıl geliştirebileceğim? Elle çizim becerimi geliştirebilmem için ne yapmalıyım? Nelerin üzerinde baskılı bir şekilde durmalıyım? Photoshop, 3dmax ve cad programlarının ders cdlerini nereden ya da hangi sitelerden bulabilirim? Sitede gezerek dergilere abone olmam gerektiğini sayenizde ögrendim ve yapacağım. Bu düşüncelerimi ve sorularımı yanıtlarsanız gercekten çok mutlu olurum. Şimdiden yardımlarınız için ALLAh sizden razı olsun... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
Tekirdağ
Öğrenci
![]() |
Mimarlıkla ilgili dergilerde yada büyük kitap cd satan yerlerde bu programların cdleri satılıyor.Ayrıca eğer Bilgisayar yada sistem müh. arkdadaşınız varsa bu programların son sürümlerini bulabilirsiniz.Ayrıca bu programlarında forum siteleri nasıl kullandıldığı komut bilgisine kadar var.Arama motoruna girip program adını yazarsanız bulabilirsiniz.Bende autocad ve 3 d max cd si var ama win.rar da küçülse bile çok yer kaplıyor.Yollamak burdan hiç akıl karı değil.Yinede yardımcı olacağım bir şey olursa programlarla ilgili çekinmeden yazın.Saygılarımla...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
Bence (öğrencilik durumunu da göz önüne alarak) isteyebileceğiniz bir tanıdığınızdan cd ler isteyip kurulum yapmanızdır. Bulamam diyorsanız ben de gönderebilirim. Aşağıda her ihtimale karşı program yapımcılarının sitelerinden download linklerini ve bulduğum derslere ait linkleri de verdim. 3ds Max için video derslerden öğrenmek belki zor olabilir fakat diğer programlar için tavsiye ederim.
Deneme Sürümleri : SketchUp : SketchUp Pro Download Autocad 2008 : Autodesk - AutoCAD - 30-Day Trial Download 3ds Max 9 : Autodesk Trial Software Photoshop cs3 : Link Dersler : SketchUp Video Dersleri (İngilizce) : Google SketchUp - Tutorials Video paylaşım sitelerinde bu programların adını arattığınızda türkçe/ingilizce dersler bulabilirsiniz. (Örneğin : Sonuçlar. ) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
Tekirdağ
Öğrenci
![]() |
Sayın Ayasofya kusura bakmayın yalnış şeyleri yollamışım.Amacım forumu kirletmek ve yazı kalabalıklığı yapmak değildir.Saygılarımla...
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|