![]() |
|
|||||||
| Üniversite Adayları ÖSS'ye girdiniz, mimarlık okumak ve en dogru tercihi yapmak istiyorsunuz. Bütün sorularınızın cevabı bu başlık altında. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Üye Adayı
![]() |
marmara üniversitesi güzel sanatlar fakültesi için yardım
selam arkadaşlar
bu yıl marmara üni yetenek sınavlarına gireceğim. Daha önce bu sınava girmiş arkadaşlar var mı aranızda? 7 renkli boya kalemi, cetvel, maket bıçağı vs. gibi şeyler isteniyor. daha önce böyle bir uygulama yokmuş zannedersem. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim. Sizce nasıl bir uygulama isteyebilirler? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
En son lumina tarafından düzenlendi : 05-09-2007 16:52 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
Tekirdağ
Öğrenci
![]() |
İlk defa böyle bir şey duydum. Umarım kulaktan dolma değildir. Bence siz en sağlam okulun sitesinden okul nosunu alın telefon açın. Saygılarımla...
En son lumina tarafından düzenlendi : 05-09-2007 16:53 |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Üye Adayı
![]() |
Alıntı:
Ben de ilk defa duydum. Bilgiler giriş kılavuzunda yazıyor zaten. Okulun kendi sitesinde de gerekli malzemeler diye bunlar geçiyor. sistemi değiştirmişler. acaba nasıl birşey isteyecekler merak konusu??? En son lumina tarafından düzenlendi : 05-09-2007 16:54 |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye Adayı
![]() |
bu konuda bilgisi olan yok mu
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
Kocaeli
Öğrenci
![]() |
evet ya. boya mı yaptırcaklar yoksa?...
En son lumina tarafından düzenlendi : 05-09-2007 16:54 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Merhaba,
Aklıma şöyle bir şey geliyor. Sınav 3boyut yeteneğini, algısını ölçen bir araç olarak hazırlanmışsa, renkler düzlem tanımlamakta kullanılabilir ve bu düzlemler de hacimleri tanımlamakta kullanılabilir. Renklerin özellikleriyle ilgili bilgi sahibi olmak pek de beklenecek bir durum değil. Önemli olan hacimleri kontrol edebilme, algılayabilme yeteneği. Ama tabiki bu söylediklerim birer varsayım. Üniversiteden ayrıntılı bilgi edinemezseniz istenen malzemelerle yapılabilecek çalışmaları araştırın. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
İstanbul
Mimar
![]() |
yeteneğinizi sınayacaklar
bıçakla da kesip biçeceksin şekil falan diğerleri de senin bildiğini biliyor merak etme En son lumina tarafından düzenlendi : 05-09-2007 16:55 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Şu an fakültenin bahçesindeyim, sınava az kaldı
,inşallah kazanırım. bütün malzemeleri aldık, içeri alınmayı bekliyoruz=) |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Bize bilgi verirseniz seviniriz.
En içten duygularla, BAŞARILARRRRRR.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
![]() |
sınavla ilgili yeni konu açtım, ordan bakabilirsiniz
|
|