![]() |
|
|||||||
| Üniversite Adayları ÖSS'ye girdiniz, mimarlık okumak ve en dogru tercihi yapmak istiyorsunuz. Bütün sorularınızın cevabı bu başlık altında. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Yetenek sınavlarında mülakat sırasında , sınava hazırlanırken yapmış olduğunuz çalışmaları istiyorlarmış. Bu konu hakkında arama yaptım ama bulamadım,varsa da özür dilerim.
Yapılan çalışmaların kağıt ölçü kuralı var mı?(50x35, 50x70 gibi) Ben de Marmara'nın yetenek sınavlarına gireceğim ama daha yeni olduğum için benim çalışmalarım şu an için sadece A4 kağıtlar üzerinde var. Acaba bunları götürsem olur mu? Bu konu hakkında detaylı bilgi verebilirmisiniz? şimdiden teşekkürler |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Ben olsam herşeyi götürürdüm. Kağıda değil kağıdı nasıl kullandığınıza bakarlar.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Çizimlere başlayalı henüz 2 hafta oldu, şu an için 20 sayfa(ve 3-4 sayfa da eskiden canım sıkıldığında kendi çizdiğim çizimler) var ve hergün 1-2 sayfa daha çiziyorum.
Kadıköy'den başlangıç için birkaç ufak malzeme aldım(resim altlığı,2 adet Şöhler 50x35 kagıt,Eskiz kalemi,ucu,silgisi,6B kalem,hamur silgi),ve çizimlerim gün geçtikçe daha da görselleşiyor ve gelişiyor. İlk hedefim bu sene Marmara Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlı'ğı kazanmak ama rakiplerimin çizimlerini bilmediğim için kendi seviyemi de tespit edemiyorum. Kazanırsam dünyanın en mutlu 24 insanlarından birisi olacağım ![]() Kazanamazsam da bu sene kurslara gidip kendimi geliştireceğim, daha sonra da Mimar Sinan,Marmara,Eskişehir Anadolu,Haliç,Maltepe,Yeditepe üniversitelerinde tekrar sınava gireceğim. Ama şu an Marmara'nın sınavlarına çok az kaldı, girmeyi çok istiyorum,bu sitede yazılanlar bazen hevesimi kırdı bazen de beni gaza getirdi, herşeye rağmen hedefimden vazgeçmeyeceğim. İnşallah bende bu sene Marmara'lı olurum ![]() Herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum. Sizden yardım bekliyorum |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|