![]() |
|
|||||||
| Üniversite Adayları ÖSS'ye girdiniz, mimarlık okumak ve en dogru tercihi yapmak istiyorsunuz. Bütün sorularınızın cevabı bu başlık altında. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Üye Adayı
![]() |
İç mimar bir arkadaşım bana erzurum Atatürk üniversitesinde İç mimarlık bölümünün olduğunu söyledi.Ben pek emin olamadığım için sizlere soruyorum bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim...
saygılar... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Kusura bakmayın ama
.. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ .. adresine gitmek çok mu zor veya bir ÖSYM kılavuzuna bakmak. Araştırmadan soru sormamak lazım.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye Adayı
![]() |
Elbette ki siteye girdim fakat bana Atatürk üniversitesinde bölümün olduğunu söyleyen arkadaşım bölümün sitede gözükmediğini ama olduğunu söyledi hatta üniversiteyide aradım ama maalesef herhangi bir bilgiye ulaşamadım
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
ÖSYM kılavuzu????
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Şehir Plancısı
![]() |
Eğer yetenek sınavı ile bölüme öğrenci alınıyorsa ÖSYM kılavuzunda görülmez bölümün varlığı.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye Adayı
![]() |
Evet yetenek sınavı ile öğrenci alıyormuş...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
Tekirdağ
Öğrenci
![]() |
Atatürk Üniversitesinde Güzel Sanatlar fakültesi var ama iç mimarlık bölümü yok snm_bgs öss kılavuzunun arkasında özel yetenek sınavına göre öğrenci alan yüksek öğretim programları diye geçiyor. Oraya baksanız iyi olur değişiklikleri de detayıyla görürsünüz hem, umarım yardımcı olmuşumdur. Saygılarımla...
En son lumina tarafından düzenlendi : 27-08-2007 01:27 |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|