![]() |
|
|||||||
| Üniversite Adayları ÖSS'ye girdiniz, mimarlık okumak ve en dogru tercihi yapmak istiyorsunuz. Bütün sorularınızın cevabı bu başlık altında. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Her şeye rağmen mimar sinan...
Her şeye rağmen mimar sinan... inşallah her şey çok güzel olur. Mimar sinanı kazanan arkadaslar orada mısınız! Özellikle de Antalya'dan kazanan arkadaslar var mı varsa ne güzel orada görüşmek üzere... İrtibata geçerseniz çok sevinirim ....
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Şehir Plancısı
![]() |
Ben de mimar Sinan'lıyım artık.
Direkt mimarlığa mı girdin yoksa mimarlık fakültesi altında bir bölüme mi?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
Kahramanmaraş
Öğrenci
![]() |
arkadaşlar hayırlı olsun mimarlık hayatınızda başarılar dilerim.....
s_e_d_a sana bir sorum olacak sen bayadır bu forumdasın yanlış hatırlamıyorsam 35.000 küsür başarı sıran vardı mimarsinan mimarlık fakültesimi geldi????? En son aviator tarafından düzenlendi : 16-08-2007 23:30 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
Mimar
![]() |
meraba seda sen 40binici arkadas değilmisin? Mimar sinan mimarlık diyordun bende ısrarla giremezsin diyordum o sıralamayla merak ettim neresi oldu senin bölüm.Eğer mimarlık olduysa tebrik ederim.Yolun açık olsun
O sıralamayla trakya mimarlık olur ancak.evet arkadaş mimar sinan diyordu o sıralamayla girceğini düşünüyordu girdiyse alnından öpücem
recycle... En son Omer Yilmaz tarafından düzenlendi : 16-08-2007 22:27 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
Türkiye dışı
Öğrenci
![]() |
Özge aramıza katıldığın için çok mutlu oldum,zaten sende mimarlık istiyordun ve Türkiyenin güzide üniversitelerinden birini kazandın.Senin başarılı olacağına inanıyorum.Seni tekrar tebrik eder başarılarının devamını temenni ederim.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Şehir Plancısı
![]() |
Bu sene puanlar ne yazıkki 25 puan kadar yükseldi.
Zaten beklenen bir şeydi, ama insan yine de umut ediyor. Ben tabi yazmıştım mimarlığı tercihlerime, fakat mimarlık gelmedi, şehir ve bölge planlama geldi. Okul hayatım bu zamana kadar dikkat ettiğim sürece güzel gitti. Umarım önümdeki bir seneyi de başarılı bir şekilde bitirip, Mimar Sinan'dan mimar olarak mezun olurum. Şimdi çoğunuz zor ya da bahsettiğin kadar kolay değil diyeceksiniz, ama ben kafama koyduğumu yapan birisi olarak bunu da başaracağıma inanıyorum, aşırı bir şekilde cesaret kırıcı yorumlar yapmamanız dileğiyle Hepinize SAYGILAR...
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Arkitera Üyesi
Kahramanmaraş
Öğrenci
![]() |
Alıntı:
![]() tijey bende sedanın son durumunu merak ediyorum 40.000 küsür başarı sıralamasıyla mimarsinan mimarlıgı kazandıysa bende alnından öpücem yok yok yanlış anlaşılır şimdi,ellerinden öpücem büyüklere hürmet gösterir misali öpüş olacak seda mimarsinan üniversitesinden mimarlık dışında başka bir bölüm yazdıysan ve kazandıysan keşke çok iyi düşünseydim dicem mimarlık isteyen birisi 40.000 başarı sıralamasıyla mimarlıgı kazanabilir yanılmıyorsam en son mimarlık başarı sırası 45.000 bundan sonraki egitim ögretim zorlu hayat mücadelende başarılar dilerim....Senin mimarlık aşkın foruma neşe getirdi kanaatindeyim,devlet sorunu misali tartışmalar olmuştu ..... BAŞARILAR..... |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
Mimar
![]() |
Cesaret kırıcı yorumlar değil yaptığım.Gerçeklerdi.Ama üniversiteye girmeden forumları takip etmen ve bu hırsın seni mimarlığa taşıyacaktır.Zorda olsa başarılabilir tabi ki. birçok örneği var.
Kolay gelsin
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
Kahramanmaraş
Öğrenci
![]() |
Seda Başaracagına inanıyorum istemen ve yanında çalışman yeterli olacagı kanaatindeyim çok istiyorsan.
Şunuda unutma çalışmalısın şevkini kırmak isteyen arkadaşların olacaktır. Bizim ülkemiz genelde malesef birisi yükselir görünce yükselmesine yardım edip alttan itecegine alttan çekmeyi tercih ediyor.... Böylelerine gül geç bunu uygularlarsa aviator abim yazmıştı,söylemişti dersin.... ![]() Dikkatli ol istersen olur örnekleride var bu sene benim samimi bir arkadaşım çukurova inşaat mühendisliginden azimle hırslı bir şekilde çalışmayla istegi üzerine yıldız teknik inşaat mühendisligine geçiş yaptı....Yazdıklarımdan umarım ders alır ve yoluna şimdiki gibi kararlı devam edersin.Umudun kırılma vaktine geldigi vakit arkitera forum mimarlık ögrencilerini arkanda destekçin olarak görmen dilegiyle BAŞARILAR.... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üye Adayı
![]() |
Bugün öss sonuçları belli oldu mimar sinan üniversitesi türk dili ve edebiyatı bölümünü kazandım.Umarım güzel olur herşey..
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Şehir Plancısı
![]() |
Alıntı:
Hepinizin desteği ve ilgisi için de çok teşekkür ederim. Umarım başarırım, ve bir yıl sonra burada başardığımı da söylemek nasip olur...
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
Türkiye dışı
Öğrenci
![]() |
Seda senin bu azmin ve kendine güvenin seni mimarlığa taşıyacaktır.Ayrıca şehir planlamadan mimarlığa geçiş olup olmadığını araştırabilirsin.Sadece bir tavsiye.Başarılar dilerim
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Şehir Plancısı
![]() |
Geçiş var ama yüksek not ortalaması tutturmak lazım. Bir de Mimar Sinan'ın internet sitesinin hali nedir? Dersler, içerikleri, hiçbir açıklama yok.
Ben merak ediyorum, ancak diğer üniversitelerin aynı bölümünden baktım derslere..
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Evet ne yazık web siteleri böyle.
Bir araştırma yapmam lazım. Yetenek sınavları hakkında pek açıklayıcı bilgi de yok.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Arkitera Üyesi
Türkiye dışı
Öğrenci
![]() |
Seda forumda mimar sinan üniversitesinde mimarlık okuyanlardan dersler hakkında bilgi alabilirsin.Ayrıca not ortalaması hususunda kararlı olman lazım bence,gerçi bu durumlarda torpilde oynuyor.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|