![]() |
|
|||||||
| Üniversite Adayları ÖSS'ye girdiniz, mimarlık okumak ve en dogru tercihi yapmak istiyorsunuz. Bütün sorularınızın cevabı bu başlık altında. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Üye Adayı
![]() |
Perspektif çizimlere ihtiyacım var
bu sene selcuk güzel sanatlara girmek istiyorum ve elinde perspektif çizimleri olanlardan yardım istiyorum
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Arkitera Üyesi
Kocaeli
Mimar
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye Adayı
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
Kocaeli
Mimar
![]() |
The Art of Jason M. Colbert - Drawing Portfolio
Dallas Design Online Drawings Portfolio Google'da ararsan bayağı bir sonuç bulabilirsin. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Perspektif çizimleri gerçekten çok kolay birşey. Sadece önemli olan bir kere çizmen. Ondan sonra kendine güleceksin nasıl yapamıyomuşum diye. Arkadaşım beni yanlış anlmazsan sevinirim. Kendine güleceksin mecazı anlamda söyledim.
Saygılarımla M.TÜRK... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye Adayı
![]() |
abicin çiziyorum zaten ama kafamdan proje üretmekte güçlük cekiyorum deişik tasarımlar yapamıyorum sadece mekan ve tasarımlar hakkında fikir alabilmek için aruyorum böle çizimler
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye Adayı
![]() |
bir kaç yerde hızlı yazmamdan kaynaklanan yanlışlıklar var özür dilerim
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
"Abicim" muhabbetiyle forumu samimleştirdiğinizi zannediyorsanız yanılıyorsunuz. Size düzgün cevaplar verilmeye çalışıyor arkadaşlar.
Dikkat ediniz.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye Adayı
![]() |
(abicim) derken hiçbir art niyetim yoktu benden büyük oldugunu düşündüğüm için öyle birşey yazdım eğerki yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın ....
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
"Abi" olduğunu düşündüğünüz kişilere ikinci çoğul sahıs kullanarak hitap edebilirsiniz.
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
Tekirdağ
Öğrenci
![]() |
Perspektif ve mimarlıkla ilgili bildiğiniz çizim kitabı varmı?Bilen var lütfen bana kitap yazar ismi yazarsa sevinirim.SAYGILARIMLA..
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
Tekirdağ
Öğrenci
![]() |
Aranızda kitap yazar ismi bilen varsa basımı devan eden bana cevap yazarsa sevnirim.Saygılarımla...
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Arkadaşım Konyalımısın ya da bu şehri biliyormusun?Eğer biliyorsan zaferde dershaneler sokağının girişinde 2 tane mimarlık üzerine kırtasiye var(abc ve bilgi).Yanyanalar zaten.Oraya uğramadıysan bi bak derim.Kaynak bulabilirsin,kitaplar var.Ayrıca perspektif ya da başka konularda ders verebilecek arkadaşlar oraya uğrarlar.Acil yardım alabilirsin,sormanı tavsiye ederim.Başarılar...Umarım yardımcı olabilmişimdir.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
Tekirdağ
Öğrenci
![]() |
Jektef malesef
Konyada değilim Çorlu/Tekirdağ'dayım.İnternettede pek kaynak bulamadım.Eğer biliyorsanız yazar,kitap adı bana cevap yazarsanız sevinirim.Acil lazım.Bana kişisel iletide yazabilirsiniz.Karşılıklı Bilgi alışverişinde bulunabiliriz mina_lavin@hotmail.com.Saygılarımla...
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
İstanbul
Mimar
![]() |
perspektifle ilgili kitaplardan yararlanmanı tavsiye ederim