![]() |
|
|||||||
| Üniversite Adayları ÖSS'ye girdiniz, mimarlık okumak ve en dogru tercihi yapmak istiyorsunuz. Bütün sorularınızın cevabı bu başlık altında. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Üye Adayı
![]() |
arkadaşlar ben yeni öss ye gircek vemimarlık yazmak isteyen biriyim onun için mimarlar mezun olduktan sonra iş bulm:aları nasıl?İş bulmaya üniversitenin katkısı nasıl?
cevaplarsanız sevinirim
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Şehir Plancısı
![]() |
Mimarlığı düşünürken sadece iş olanaklarını mı düşündün? Yani nasıl bir eğitimden geçeceğin, meslek hakkında merak ettiğin başka şeyler yok mu?
![]()
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye Adayı
![]() |
Tabi ki hayır.Mimarlığı severek yapacağım bir meslek ve hep olmak istediğim bir meslek.Benim korkum severek yaptığım bir meslekten iş bulamama.Soruyu sormamn sebebi bu
eğitimi ve diğer konular hakkında birçok tanıdıklarım sayesinde bilgi sahibi oldum.Tabi birde sizden duyasam daha da emin olurum. Bİ SORUM DAHA OLACAK.Yıldız teknik sizce nasıl bir üniversitedir mimarlık için ?cevap verirseniz sevinirim
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
ben yildizda ogrenciyim bence teknik universite ogrencileri digerlerine gore biraz daha sansli yildizin egitim disinda avantajlarida var cok merkezi yerde bi kere, alan olarak kucuk olmasida bence avantajlar arasinda,ben istanbul icinde yildizi tercih etmistim msgs ve itu tutoyordu ama yazmadim hicde pisman deilim suan umarim iyi bir tercih yaparsin
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Şehir Plancısı
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
Okulun Istanbulda olmasi ve teknik universite olmasi tabiki teknoloji konusundada avantajlar getiriyor ama ben daha teknolojik okullarin oldugunu dusunuyorum ama bu bir tercih meselesi olmamali zaten artik sonuclar aciklandi umarim mutlu olacagin bir yeri kazanirsin. Eger yildizi kazanirsan elimden geldigince sana yardimci olmaya calisirim.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
İstanbul
Mimar
![]() |
kararsızsan mimarlığı tavsiye etmem