![]() |
|
|||||||
| Üniversite Adayları ÖSS'ye girdiniz, mimarlık okumak ve en dogru tercihi yapmak istiyorsunuz. Bütün sorularınızın cevabı bu başlık altında. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
![]() |
yetenek sınavları hakkında bilgi
merhaba,ben bu sene öss'ye girdim.endüstri ürünleri tasarımı istiyorum ancak eşit ağırlık mezunu olduğum için sadece bu mesleğe yakın iç mimarlık tercih edebiliyorum.çizimim iyi ancak resim anlamında pek bilgim yok imgesel vb hiç çalışmadım kursa da gitmedim.sorum şu:
yetenek sınavına girecek öğrencilere iç mim. veye end.tas. olsun aynı sınava mı alıyorlar? sınav esnasında resimden daha çok ürün tasarımına bnzer çizim mi istiyorlar? kısacası sınavda end.tas isteyen öğrencilerden ne gibi çizimler istiyorlar? ayrıntılı olarak en kısa zamanda cvp atarsanız sevinirim çünkü tercihler malum!?!!! şimdiden teşekkürler |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
Tekirdağ
Öğrenci
![]() |
Snm_74 özel yetenek sınavlarında iç mimarlık ve endüstriyel tasarım aynı sınavda oluyor.Mimar Sinan ve Marmara Üniversitesi 2 aşamalı.Ne sorduklarına gelince ilk hayalden bir çalışma sonrada verdikleri objeyi çiziyorsun bu bütün sınava girenler için geçerli bölüm ayrımı yok!Ama bu yıl farklı bir uygulama yapılırsa bilmem.Endüstriyel tasarım için e-a olman yada olmaman önemli değil sadece barajı aşman yeterli yetenek sınavlarında.Puanla alınan okul varsa bununla ilgili detaylı bilgiye sahip arkadaşlar sana umarım cevap yazar.Benim bilgim bu kadar.Kolay gelsin.Başarılar.SAYGILARIMLA...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
Tekirdağ
Öğrenci
![]() |
Kural ihlali yapmışım özür dilerim.İnsan klavyede hızlı yazarken hata yapılıyor.Özür dilerim.SAYGILARIMLA...
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|