![]() |
|
|||||||
| Üniversite Adayları ÖSS'ye girdiniz, mimarlık okumak ve en dogru tercihi yapmak istiyorsunuz. Bütün sorularınızın cevabı bu başlık altında. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Üye Adayı
![]() |
Mimar olmak istiyorum
ben antalya serik'ten ümit. Öss ye girdim bu yıl ve mimar olmayı çok istiyorum. ama kafama takılan bazı şeyler var. ya ben revit Architure 8.0 ve Google skecthup ı indirdim fakat revitten bir şey anlamadım. bana bu konuda yardımcı olur musunuz?teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
Mimar olmak isteyen biri için tuhaf bir yaklaşım. Ben başlığı tıkladığım da mimarlık nedir, ne yapar, ne yer, ne içer gibi sorular umuyordum. Programları erken öğrenmek iyidir muhakkak ama şuan sana oyuncak olmaktan başka işe yarayacaklarını sanmıyorum. Ha bu arada o aradığın soruların cevaplarını da forumun bu kısmında bulamazsın
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
Denizli
Öğrenci
![]() |
benim mimarlık sınıfında en iyi arkadasım antalya serikli
.sınıftan bi arkadasım proje 2nin jürisinde skecthup tan cephe çizimleri yapmıstı ve göz doldurmustu.kolay bir program kendin deneme yanılma ile bile öğrenebilirsin.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye Adayı
![]() |
ya ben reviti yanlış yazmışım revit architure 2008
dün akşam biraz uğraştım ve mantıklı gelmeye başladı. hayırlısıyla şu sonuçlar bir belli olsa.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
Türkiye dışı
Öğrenci
![]() |
Mimarlıkta teknoloji çok önemli. Programlara ilgi duyman ve merak etmen de çok güzel. Ama bana biraz erken gibi geldi. Umarım mimarlıkla ilgili başka şeylerde merak ediyorsundur . Sonuçlar istediğin gibi olur umarım
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
Kayseri
Öğrenci
![]() |
bahsettiğin programlar mimarlıkta amaç değil araçdır. Mimarlık ne revitten nede sketchup tan oluşur.Tabi onlar işin görsel tarafı olduğundan sana ilgi çekici gelebilir...
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|