![]() |
|
|||||||
| Üniversite Adayları ÖSS'ye girdiniz, mimarlık okumak ve en dogru tercihi yapmak istiyorsunuz. Bütün sorularınızın cevabı bu başlık altında. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Üye Adayı
![]() |
ben bu yıl öss girdim ve yıldız teknik mimarlık istiyordum ama puanım yetmiyor acaba yıldız teknik şehir ve bölge planlama seçip ordan mimarlığa geçmeye çalışsam çok mu risk almış olrus birde bunu yapmam içn neler yapmalıyım
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
Şanlıurfa
![]() |
Bildiğim kadarıyla şu anda devlet üniversitelerinin hiç birinde kazandığın bölümden başka bölüm okuyamıyorsun.Eğer mimarlık istiyorsan her yerde mimarlık okursun üniversitenin önemi yok.Bende tercih zamanı istanbul,bursa veya izmir gibi şehirleri istemiştim ama sonuçta mimar olmak istiyodum ve bunu her yerde yapabileceğime inandım.Bu sene Konya'da 3.sınıfı da devirdim.Ve evet sadece mimar olmakta yeterli değil iyi bir mimarda olmak gerekiyor.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye Adayı
![]() |
arkadaşım şmdi üniversite içi yatay geçişlerde bazı üniversiteler girdiğin seneki puanının geçmek istediğin bölümünkinden fazla olması şartı arar yani sen kafana şehir bölgeye gideyimde ordan gecerim diye gidersen emin ol gidemezsin bende aynen senin gibi arada kalmıştım gecen sene mimar sinan ve yıldız şehir bölge yazıp oradan kısmet neyse geçeriz diye düşünmüştüm ama sonradan saçma geldi çünkü insan ne zaman işin kolayına kaçmayı düşünse o zaman emin ol eline gelen şey hayal ettiğin şey olmuyor.Sana nacizane tavsiyem mimarlık istiyorsan ne şart altında olursan ol bi mimarlık yaz veya seneyi bekle
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|