![]() |
|
|||||||
| Türkçe Dil Bilgisi Türkçe'nin düzgün kullanılmasına çok önem veriyoruz. Kafamıza takılan kuralları tartışıyor, dikkat çekmek istediğimiz kuralları bu başlık altında belirtiyoruz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#31 |
|
Arkitera Üyesi
|
Önemli değil. Evet burada yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Ben de yanlış anlatabilirim. Tartışmak en son istediğim şey. Zamanla anlaşılıyor anlatılmak istenen. Yine de teşekkürler...
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sizce bu forumda tek sorun türkçeyi özensiz kullanmakmı acaba?
|
|
|
|
|
#34 |
|
Yönetici
|
Başka sorunlar varsa da yeri burası değil. Yeni konu açabilirsiniz.
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
|
|
|
|
#35 | |
|
Arkitera Üyesi
|
forumdan ihrac
Alıntı:
Merhaba Ahmet Bey, ben kendi istegimle forumu terketmis bulunuyorum fakat ben terketsemde sizin tarafinizdan bir iptal islemi yapilmadigi icin tek taraflida olsa iliski korunmus oluyor. Bir keresinde ömer yilmaz ihrac islemi olmadigini söylemisti ancak bu gün tesadüfen sizin yazim kurallariyla ilgili yazilarinizdan birinde yukaridaki ifade gözüme ilisti yani ihrac islemi varmis dolayisiyla bu islemi benim icin yapmanizi rica ediyorum kural derseniz zaten uyma sansim yok konum olarak zaten ÖTEKI olmus durumdayim aslinda pratik olarak ben sizin icin su anda PERSONA NON GRATA durumundayim. dolayisiyla su yukarida alinti yaptigim cümlelerinize istinaden her iki forum ismiminde iptalini rica edecegim, 1. Mesut Tanyel 2. USTABASI Forum hakkinda söylenecek cok sey var ancak hic bir anlami yok sizlere basarilar diliyorum bakarsiniz bir platformda karsilasiriz iyi günler Dipl.-Ing. Architect Mesut Tanyel Not: Ünvan kullanimi konusunda ömer yilmaz bir forum üyesine azarlar tarzda hitap etmisti sadece bu konuya dikkat cekmek icin protesto anlaminda bu defa ünvanimla yazdim, ne günlere kaldik degilmi ünvani kullanmak bile bir protesto araci olabiliyor Yüz yüze olmadigimizdan yazinin icindeki espriyi ancak kelimelerle ifade etmek durumundayim |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Yönetici
|
"Konu dışı kalıyorsunuz. Lütfen ilgisiz mesajlar göndermeyiniz." hatırlatmam hemen iki mesaj önce.
Bu tartışma konusu ağlama duvarı değil. Lütfen konu dışı kalmayınız.
|
|
|
|
#37 |
|
Üye Adayı
|
kesinlikle size katılıyorum yzımlarımıza dikkat edelim
|
|
|
|
|
#39 |
|
Arkitera Üyesi
|
O kadar üye var türkçeyi özensiz kullanan ve 50 mesajın altında,bunlar varsa tartışılır,yeni bir konu da açabilirim.
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
. Bu ülkenin sınırları içinde yaşıyorsak, dilimizi de en iyi şekilde kullanmalıyız. Arkiteraforum yöneticilerine çok teşekkür ediyorum bu konuda hassas davrandıkları için. |
|
|
|
|
|
#41 |
|
Arkitera Üyesi
|
bu kesinlikle böyle yazalım manasına gelmesin!
|
|
#42 |
|
Arkitera Üyesi
|
tabiki dil kurallarına uymalıyız
ama ilgimi çekti
Vefayı semt adı sananlardan mısınız? En son updateçakır tarafından düzenlendi : 26-02-2008 21:30. |
|
|
|
|
#43 |
|
Forum Üyesi
|
Guzel turkcemiz git gide bozulmaya basladi yabanci kelimelere daha agir basti...
Turkcemizi bu yabanci kelimelere kaptirmayalim... |
|
|
|
|
#44 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
![]() Bu bir şaka, değil mi?
|
|
|
#45 |
|
Forum Üyesi
|
türkçe türkçeyse türkçe kalır!
Bu dile msn dili deniyor. Artık bu bir dil olmuş!! Mis gibi Türkçe var, ingilizce varken bir millete ait olmayan dile dil denmemeli. Msn dilini kullanmıyor muyum, kullanıyorum. AMA msnde. Herşey yerli yerine herkes dengi dengine! Ayrıca bu başlığı açan kişi "acizane" demiş. Emin değilim ama o "nacizane"ydi galiba. Bakınız emin değilim galiba dedim
![]() düzenleme: nossss a sesleniyorum. Hem Türkçe karekter kullanmıyorsun, hem Türkçem kayboluyor vah türkeç ah türkçem yapıyorsun. Ayıp yani! Klavyen yabanıcysa da neden Türkçe almadın ki. Piyasada türkçe Q klavye kalmadı mı?? |
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|