|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
İçel
Öğrenci
![]() |
Sizce Yaz Stajları Verimli mi?
arkadaşlar sizce yaz stajlarınız gerçekten verimli geçiyor mu? bizim uygulamalı yaz stajımız maddi imkansızlık dolayısıyla çok verimsizdi.asma germe bi sistem yapmaya çalışırken malzeme sıkıntısı nedeniyle ortaya bir çadır çıktı. acaba bir staj böyle basitçe mi geçirilmelidir?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
Artvin
Öğrenci
![]() |
staj gerçekten çok önemli özellikle mesleğe atıldığın zaman çünkü okulda öğrendiklerimizi ancak stajda pekiştirebiliyoruz o yüzden iyi bir şantiyede staj yapmak önemli ben bulamadım bir aydır staj görüyorum çok istekli geldim ama ne şantiye bulabildim nede staj dosyama bir şeyler yazabildim iyi bir staj yeri bulmanızı dilerim............
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
Şantiye stajını Almanya'dan bir arkadaşla aynı dönemde yaptık.Orada onlara verilen eğitimle bizimki arasında dağlar kadar fark var.Bunları konuşup,karşılaştırma yaptık ve birbirimize çok faydamız oldu.Almanya'ya gidersem kalcak yerim şimdiden hazır
![]() Gezdiğimiz birçok inşaatın güvenli inşa edilmediğini,birçok şeyin gözardı edildiğini gördük.Arkadaşımın şaşkınlığını görmeliydiniz.Sürekli ''Almanya'da olsa burasını hemen yıkarlardı,izin verilmezdi,bir de burası deprem bölgesi'' deyip duruyordu.. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|