|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
Birinci Sınıfta Staj
birinci sınıfta staj yapılabiliyor mu?bilgi verebilecek birileri varsa cook sevinirim.teşekkürler!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
![]() |
okula bağlı sanırım daha çok...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
öle midir,ya hiç konusu acılmadı henüz okulda,benımde aklıma gelınce yazıverdım foruma..somestrdan sonra danısmak lazım tabii,haklısın.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
![]() |
1. sınıfta staj olmuyor ama istersen yapabilirsin eğer staj yapacagın yer tanıdıgın bi yer değilse yada cad ve render programlarını bilmiyorsan staj yapmanın senin için bi anlamı yok ama büro için bi anlamı var o günden itibaren daha temiz olur
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
![]() |
bildiğim kadarıyla okuldan okula değişio..ama ben benim okulum için söyleyimm..
9 eylül mimarlık 1 sene şantiye stajı var... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
evet ben de sordum aynen dediğin gibiymiş... başvurdugum yer kabul etti,bu yaz yapıcam inşallah...
teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
![]() |
merhaba
1 sınıfta topografya stajı yapılıyor bizim üniversitede.Daha çok ders gibi okulda arkadaşlarınla birlikte yapıyorsun güzelde geçiyor.Ama staj olmasada biryerlerde çalışmak gerekiyor bence başarılar... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ziyaretçi
|
değerli arkadaşım diğer arkadaşların dediği gibi staj yönetmeliği okuldan okula göre değişebiiyor. bazı okullarda büro stajı şantiye stajından once yapılırken bazılarında ise tam tersi...
öyle bir zorunluluk yok. yani 1. sınıfta yada 3. sınıfta yapacaksın diye bir ayrım söz konusu değil. lakin bildiğin gibi stajların tamamını bitirmeden diplomanı alamıyorsun. ve benim bu konuda diyeceğim erkenden stajını yapki hem kendine hem de okuldaki derslerine faydası olsun. bilgisayar programlarını bir kurs ile yada o programı iyi bilen biri aracılığı ile öğrenebileceğin gibi kendi başına o programın kitabını alarak ve ya programın help bölümünden istifade ederek öğrenebilirsin.. bana kalırsa şantiye konusunda kendini geliştir. büyük bir firmada çalışmak senin lehine olacaktır.ve bulunduğun kısım şefinin tabir yerinde ise dizinin dibinden ayrılma. ağzından çıkan her kelimeye ve gözünün baktığı herşeyi titizlikle incele... şimdilik bu kadar takıldığınız konular olursa msn adresim aşağıda ektedir...çalışmalarında başarılar diler saygılar sunarım Ser Design ser_mimar@hotmail.com |
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
evet suan durum tam da anlattıgınız gıbı. bılgısayar programlarını burada her yakaladıgım kısıden bır komut ogrenerek halledıyorum.suan fırma bır projeyı bıtırmek uzerre bundan sonra baska bı projeye sıfırdan baslanıcak o zaman da santıyeye gecıcem.cok faydalanıyorum gercekten.
tavsıyelerınız ıcın tesekkur ederım. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ziyaretçi
|
rica ederim. her zaman yanınızdayız
|