|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Büro - İç Mimarlık 3. Sınıf - Ankara
Ayse Ünal
Berghemseweg 226 5348 CN Oss Oss, 17 Kasim 2004 Konu: Staj Iyi günler, Adim Ayse Ünal, Hollanda Boxtel da, Sint Lucas College de okuyorum. Ikinci sinifi bu sene bitirdim. Tatilden sonra ücüncü sinifima basladim. Okudugum alan iç mimarlýk ve mimarlik asistanligi. (Interior & Exterior Designer) Okulumuz ücüncü sinifta, bir sene staj görmemizi sart kosuyor. Suan Hollanda da 3D Projecten BV sirketinde staj görmekdegim. Son bes ay Türkiye de yapmayi düsünüyorum. Bu yüzden staj görebilecegim bir sirket ariyorum. Amacim Türkiye de staj gördügüm zaman kendimi biraz da olsun gelistirmek ve Türkiye’deki sistemi ögrenmeye çaliþmak. Staj görmek istedigim sirketten sunlari bekliyorum: · Bilgisayar ki sistemlerle caliþan yani Autocad 2004, Studio 3D max, Vectorworks10.5, Illustratior, Photoshop gibi programlar (bu programlarla bilgisayarda cizim yapabiliyorsun, calismis oldugum programalar), · elle cizim perspektif, · tasarim, · renk 'tavsiyesi', · teknik alanda bilgi (malzeme seçimi ve uygulamasi). Bunlarin hepsinin bir sirkette mevcut olmasý söz konusu degil cünkü her sirketin calisma sistemi farklidir. Sirketin ic- ve dis mimaride faaliyet göstermesi benim icin daha avantajli ve çok sey ögrenecegime inaniyorum. Staj icin tarih: 31-1-2005 den 1-7-2005 tarihine kadar yani toplam 5 ay. Bu e-mailimle bildiginiz bana uygun bir sirket icin yardimci olmanizi umit ediyorum. Ankara da staj görerek, iyi bir tercübeye sahip olacagima inaniyorum. Ilgileriniz icin tesekkür ederim, cevabinizi bekliyorum. Saygilarimla, Ayse Ünal. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
mutlaka ankara olmalı mı?
eğer ankara da yapma mecburiyetin yoksa istanbul da iyi bir mimarlık ofisi bulursun.çünkü genel itibariyle istanbul tasarım kenti!tabii illa türkiye olmazsa yurtdışında yap derim.çünkü bu saydığın programların çoğunu benim bildiğim kadarı ile burda bir mimarlık ofisi kullanmıyor.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|