|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Stajyer yada yardımcı
merhaba..benim staj sorumluluğum yok autocad'i iyi biliyorum max'de de çizim yapabiliyorum fakat geliştirmek istiyorum (amatörlükten daha ileri gitmek için) onun için bu yönde çalışan bürolarda herhangi bir karşılık beklemeden sadece max yönünde profesyonelleşmemde yardımcı olabilecek çalıştırma imkanı olanların yardımcı olmalarını istiyorum..bir iki ay bile benim açımdan kısmen yeterli bir süre. tabi arada bana verilen işleri de yapabilirim..
bu konuyu buraya açmam tam olarak doğru mu bilmiyorum ama sonuçta iş aramıyorum stajyerlik gibi bir konu.. En son lumina tarafından düzenlendi : 31-03-2008 16:26. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Ben ayrı yazılması gereken "de" leri bitişik yazan birini stajyer olarak almazdım.
Bilginize... Mimar öğrenci de olsa kendini, kendi dilinde iyi ifade edebilendir. Bir teklifi veya bir mimari rapor yazdığınızda bu şekilde mi yazacaksınız?. Büyük harf kullanmak bu kadar mı zor? Amacım azarlamak değil ancak BU FORUM, bu tür kurallar konusunda ÇOK HASSAS bir konumdadır. Aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz... Dahi anlamındaki “de” ayrı yazılır. Teşekkürler.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Uyarı ve düzeltmeleriniz için teşekkür ederim. Amacınızın azarlamak olmadığının farkındayım yalnız sizin de gerçekten bir şeyler öğrenmek için sitenize gelen her mantıklı kişinin kurallara dikkat etmeye çalıştığını bilmenizi isterim.
Kolay gelsin... |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|