|
|
#1 |
|
|
merhaba.mimarlık 3 sınıf öğrencisiyim.bu yaz santiye stajı yapmam gerekiyo.istanbul'da staj ayarlamam imkansız,üstelik yabancıyım.lütfen bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?staji bitirmek zorundayim en kısa zamanda .....
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
daha açık ifade edebilir misiniz?
Merhaba
sorununuzu tam olarak anlayamadım. istanbulda staj ayarlamam imkansız derken istanbulda staj yapabilecek bir yer bulamayacağınızdan mı bahsediyorsunuz yoksa istanbul dışında yapmak zorunda olduğunuzdan mı? ve yabancı oluşunuzun dil ve anlaşma ile ilgili problemlere mi neden olacağını düşünüyorsunuz.eğer tek sorun staj yapacak bir yer ise ist ve bursa da şantiyelerde çalışan arkadaşlarım var. elimden geleni yapmaya çalışırım. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Merhaba,
Belki istanbulda belki istanbul dışında staj yapacak yer mutlaka bulursun diye düsünüyorum fakat burada önemli olan (bence senin tedirginliginin sebebi bu veya bu olmalı) santiye stajı yaparken kendine ne katmak istedigindir. Bu noktada sana sunu söyleyebilirim ki,santiyelerin veya firmaların büyüklüğüne pek fazla takılma, daha kücük kapsamlı santiyelerde dahi kendine cok daha buyuk paylar cıkarabilirsin... ![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|