|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Okullar ve Stajlar
Sevgili arkadaslar,
okulumuzun sacma bir uygulaması sonrasında yazın yapacagımız stajı bugunden bildirmemiz lazım. 2 haftadır kayıttı harctı derken bir de bu sacma sapan isle ugrasmak durumunda kaldım. En sonunda staj yapacak bir yer bulamayınca arkadasla beraber mimarlar oda sına gittik, bize yapılan acıklama mimari stajda rotasyon diye bir uygulama oldugu ve bunun 2.5 yıldır hizmette olan bir ogrenci girisimi olduguydu isin komik tarafı ise bizim bundan haberimizin olmaması.Oda okulu ve hocaları suclar, hocalar kendi islerine bakar ve olan her zaman ki gibi, Orhan Gencebay tadında bir sahneyle ogrenciye olur. Yazık ki boyle bir ortam icerisinde bir umut mimar olmaya cabaliyoruz, yazik ki profesyonel ortamı ogrenciye bu kadar uzak bir meslek bizi bekliyor, yazik ki biz hala mimar olmak istiyoruz. Saygılarımla, Gökhan ÖNDEM Buraya kadar sıkılmadan okuyan arkadaslara tesekkurler.
|
|
|
#2 |
|
Ziyaretçi
|
Belki o grubun varlığını öğrendiğinde nasıl ulaşabileceğini de öğrenmişsindir. Ama ben yine de grubun adresini vereyim.
www.yahoogroups.com 'dan "mimari_stajda_rotasyon" diye aratırsan gruba ulaşabilirsin. Ayrıca "mimarist_mimarist" diye aratırsan da Mimarlar Odası'nın grubuna ulaşabilirsin. |
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Tesekkurler
Sagol ama zaten uye oldum odada..
ancak artık cok gec staj yapamıyorum.. ![]()
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|