|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
Şantiye Stajı
Mimarlık 2. sınıf öğrencisiyim. Geçen yaz küçük bir büroda staj yaptım. Bu yaz ise büyük bir şirkette (daha doğrusu büyük bir projede) şantiye stajı yapmak istiyorum. Konuyla ilgili yardım alabileceğim birilerine yönlendirirseniz sevinirim.
( Bu arada Avrupa yakasında olursa daha çok sevinirim.) |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
Öğrenci
![]() |
Merhaba ben de şuan mimarlık 1. sınıf öğrencisiyim benim de ilerleyen yıllarda staj yapmam gerekecek seçimimi nasıl yapmam gerekiyor. İlk staj yılımda şantiyemi daha etkili olur yoksa bir büroda yapılan staj mı daha etkili olur.
Selamlar... Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
Bahsettiğiniz tür büyük şantiyelere kendiniz giderek ve yetkililerle konuşarak başvuruda bulunabilirsiniz. Bunun hoşlarına gideceğine eminim. Hem sadece cv'si gelen birinden de daha çok girme şansınız olur.
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
Merhaba ben de şuan mimarlık 1. sınıf öğrencisiyim benim de ilerleyen yıllarda staj yapmam gerekecek seçimimi nasıl yapmam gerekiyor? İlk staj yılımda şantiye mi daha etkili olur yoksa bir büroda yapılan staj mı daha etkili olur?
İlk senesinde büro stajı yapmış biri olarak sana tavsiyem ilk sene için şantiye stajıdır. İyi bir şantiyede çalışırsan, büroda ilk senende öğrenebileceklerinin bir kısmı yanısıra malzeme ve detay bilgin olacaktır. Bunu geçen sene şantiye stajı yapmış arkadaşlarımla, kendimi karşılaştırarak söylüyorum.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
Öğrenci
![]() |
Alıntı:
İyi Günler... En son lumina tarafından düzenlendi : 21-05-2007 02:33 |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
Sevgili Uğur Erden,Ben İstanbul Kültür Üniversitesinde okuyorum. Çok kaliteli bir eğitim verildiğini gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Üniversitemle ilgili ya da başka konularla ilgili yardımcı olabileceğim konular olursa destek olmaya çalışırım sana. Sevgiler... En son lumina tarafından düzenlendi : 21-05-2007 21:25 |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
Öğrenci
![]() |
Alıntı:
Eğer bunlar hakkındaki görüşlerini benimle paylaşırsan çok mutlu olurum.Saygılar...
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
Sevgili Uğur Erden,
İhtiyacın olan bilgileri http://mimweb.iku.edu.tr/sitetr/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 bu bu linkte bulabileceğini düşünüyorum. Aklına takılan bir soru olursa sorabilirsin yine.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
Öğrenci
![]() |
Teşekkür ederim. Peki sizin şuan çevrenizde Yatay geçiş ile okulunuza gelmiş bir öğrenci varmı?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
Bildiğim kadarıyla yatay geçişle gelen yok ama dikey geçiş yapan arkadaşlarımız var
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|