|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
![]() |
red ben erciyes üni. mimarlık fak. 2. sınıf öğrencisiyim mimarlık mesleğini gerçekten çok seviyorum ama üni. eğitim yeterli olduğuna inanmıyorum.üni. aldığımız bilgilerin pekiştirilmesi için gerekli deneyim staj zamanında almamız gerekir.bu staj meselesinde bizlere yardımcı olabilicek ve staj bulmamızı sağlayabilecek ilginin gösterilmesini dilerim
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
İzmir
Öğrenci
![]() |
Ne yazık ki haklısın.Bu yüzden iyi bir yer bulmak çok önemli.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
arkadaşa bende katılıyorum o yüzden küçük yerlerde staj yapmak sanki daha iyiymiş gibi geliyor
ne kadar doğru acaba düşüncelerim? bilemem
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Staj gerçekten çok önemli. İlerde çalışacağınız yeri belirleyebilirsiniz; staj yaptığınız yerde mezun olunca çalışma şansını ya da staj deneyiminizle yeni bir büroda çalışma hakkını elde edebilirsiniz. Ayrıca kendi büronuzu açma şansı yakaladığınızda il etapta staj bürolarının pasladığı ufak işleri alma ihtimaliniz de var.
Bence şansınızı zorlayın ve çok yorulup kalifiye olabileceğiniz büyük yerlerde staj yapın. Stajınızı naylon yapmayın. Gözünüz açık olsun bir projenin hangi aşamalardan geçerek yapıldığını, imar kurallarını azar azar öğrenmeye çalışın. Bu insanın hoşuna bile gider. Mimar oldum diyebilmek ![]()
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
Konya
Mimar
![]() |
Kesinlikle büyük ve iyi yerlerde staj yapmak bu mesleği gerçekten iyi bir şekilde yapmak istiyorsanız çok önemli.Bunun dışında çalışacağınız yerde yapmanız da çok önemli.Büyük yerlerin referansları ve öğrettikleri de çok iyi oluyor.Zaten büyük diye tabir ettiğimiz yerlerde en az 10 mimar çalıştığı için hepsinden bir şeyler öğrenebiliyorsunuz.Bence ismi olan yerlerde staj yapmaktan başvurmaktan çekinmeyin.Kesinlikle bu tip yerlerde daha fazla ilgileniliyor.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|