|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Şantiye - İstanbul
şantiye stajları genelde pek ciddiye alınmaz, ya da şantiyeler biz stajyerleri pek ciddiye almaz..
bu düşüncemi çürütecek, süpper organize bir şantiye arıyorum staj yapmak için.. varsa bir bilen, bana mail atabilir mi.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Yapı Merkezi'nin Sokullu Konağı Evleri şantiyesi derli toplu görünüyor.
http://www.ym.com.tr/turkce/mm2_sm6_proje_sokullu.htm
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
![]() |
ben de ben de
ben de ankarada derli toplu umursanabileceğim bir santije istiyorum.i want you to help me as fast as you can
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
Re: şantiye stajı
Ben geçen yaz Mesa'da stajımı yaptım , Kemerburgazda ve gayet ciddi bir şekilde geçti.Birçok şey öğrenme fırsatım oldu.Tavsiye ederim...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
Öğrenci
![]() |
şantiye stajı
gerçekten birşeyler öğrenebileceğim bir şirkette( ve de ankara'da) şantiye stajı yapmak istiyorum.birileri bana bir tavsiyede bulunursa çok sevinirim.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
![]() |
Merhaba....Mimarlık iki sınıf öğrencisiyim .Yapacağım (büro) stajının (istanbul'da) ciddi ve ileriye dönük olmasını istiyorum.Şimdiden ilginize teşekkürler......
En son selma balık tarafından düzenlendi : 27-02-2006 22:24 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Şantiye Stajı
mimarlık 3.sınıf öğrencisiyim.bu yaz şantiye stajı yapıcam ankarada fakat hangi şantiyeler iyidir,ve beni kabulederlermi bilmiyorum.bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz??
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
![]() |
vallaa şantiye stajı cok zevkli bi staj ve cok şey öğreniyorsun. emin ol bircok yer kabul eder önemli olan iyi bir firma olsun zatne parada vermiyolarr.. sadce bilmişlik yapma yoksa ezilirsin bildiğin seyi bile biliyorum diye atlama çünkü okulda öğrendiğin herşeyin yalan olduğunu anlayacaksın.devamlı sor bilmediklerini anlatırlar kascak bişey yokk
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
![]() |
bnde inşaat mühendisliğinde okuyorum adana da şantiye stajımı yapabilmem için yer arıyorum lütfen yardım edebilcek birileri varsa bna mail atsınnnn thanksss
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
![]() |
koç holding e bağlı ark inşaat
bildiğim kadarıyla ark inşaata sınırlı sayıda stajer alıyorlar ve gerçekten çok sıkı çalıştırıyorlar. yorulmam sürünsem bile diyorsanız ve istanbuldaysanız bence ark inşaata başvurabilirsiniz
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
Türkiye dışı
Öğrenci
![]() |
...Bende geçen yaz yaptım şantiye stajımı...büyük bir firmanın istanbuldaki bir şantiyesinde staj yaptım...mersin üniversitesinde okumam ve mersinde oturmam nedeniyle ilk başta biraz değişik geldim insanlara...burada ne işin var diyen bile oldu...ama şu bir gerçekki iyi birşeyler yapmak istiyorsan hiçbirşey önemli değil..ben şantiye stajım sırasında çok şey öğrendim...sordum..bildiğimi de söyledim...kimse kimseyi ezmiyor merak etme...bildiklerinin arkasında ol ve kendine güven...görev almayı ve onu başarmayı öğreneceksin...gün gelip o şantiyenin bitimini gördüğünde hissedeceklerini düşünmeni istiyorum...ben yaşadım süper bir duygu...para vermiyorlar kısmına katılmıyorum çünkü eğer iyi bir firmada staj yapıyorsan sana sigorta yapmak zorundalar ve sonuç olarak maaşta alacaksın...ben aldım kendi paranı kazanmanın zevkini bile tattırdı bu staj bana...
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Bence iş staj yapanın kendisinde bitiyor. Nekadar öğrenmeye açıksa okadar bilgi alır. Etrafını takip eder.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
Öğrenci
![]() |
mimarlık 1. sınıf öğrencisiyim yazın staj yapacam ilk sene nerde staj yapmam daha dogru olur ? mmarlık ofisindemı yoksa şantiyedemi yapmam daha yararlı olur .. yardımcı olursanız sevinirim ...
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|