|
|
#16 |
|
Forum Üyesi
Ankara
Mimar
![]() |
Asteria'ya ne oldu?
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
Merhaba gün ,
Konu dışı olacağız ama en son kendisinin isteğiyle yöneticilikten ayrıldığını hatırlıyor gibiyim. Kendisinin bu foruma tartışılmaz derecede katkıları olduğunu da takip edenler iyi bilirler. Açıkcası bende her neredeyse tekrardan bizlerle paylaşımda bulunmasını çok isterim. Hatta rica dahi edebilirim ![]() Görüşmek ümidiyle ...
|
|
|
#18 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Benim bildiğim forum yüzünden akademik çalışmalarına zaman ayıramıyor. Ben de öyle ya.
Umarız sonra geri döner.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Forum Üyesi
Ankara
Mimar
![]() |
Yazık, asteria ve shadow'u çok severdim...Gerçi shadow arada bir geliyor...Neyse, cevap için teşekkürler etic ve ayasofya...
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Peyzaj Mimarı
![]() |
Bu yalı biraz tanıdık geldi de.. Ne oldu yalıya
Çalışabildiniz mi?
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Peyzaj Mimarı
![]() |
Bir mimarlık ofisi o dönem istanbulda çalıştığım peyzaj firmasına işi pas etmişti, ben çalışmaları hazırladıktan sonra işten ayrıldım.Doğrusu ne oldu bilmiyorum,ama büyük ihtimalle iş yapılmadı diye düşünüyorum...
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|