|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Peyzaj Mimarı
![]() |
Sketch Up Çİzİmlerİ _II (ANITKABİR)
Merhaba arkadaşlar uzunca bir süredir bu satırları yazmak için sabırsızlanıyordum.Yeni çalışmalarımı sizler için foruma yüklüyorum,ilgili arkadaşlardan yapıcı eleştiriler beklediğimi belirtmem lazım.
Yalnız görüntü kalitesindeki bozukluğun eklentilerin 100kb ile sınırlandırılmasından kaynaklandığını hatırlatmak isterim,umarım moderatörlerimiz bu konu ile ilgilenirler ![]() Çalışmalar sketchup ile modellenmiş,maxwellde renderlanmıştır. Önce Anıtkabirle başlıyorum her gün yeni bir çalışmamı ekleyeceğim...İlginizi bekliyorum. En son alikutlu1982 tarafından düzenlendi : 08-10-2006 22:37 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Şahane.
Ancak 100 KB sınırı bir şey yapamam. Ama çalışmalarınızı görmek isteriz. Devamını bekleriz. Teşekkürler.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
![]() |
harika
gerçekten harika olmuş geçen gün bende böle bişi çizmeyi düşündüm ama kısmet olmadı
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
![]() |
güzel çalışma
sayın alikutlu çalışmalarınız gercekten çok güzel olmuş.
renderiniz de güzel. birde kaplama atayıp render almayı deneyecekmisiniz.. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Peyzaj Mimarı
![]() |
Alıntı:
Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Aslında anıtkabir çalışmam çok özel bir çalışmadır benim için.Keşke fırsatım olsa da kaplama atıp bir de öyle render alabisem.Ancak şu an işlerim çok yoğun,peyzaj mimarıyım ve hep uygulama sahasındayım.Bu çalışma da benim özel bir çalışmamdır. Eğer fırsatım olursa bu güzel önerinizi tabii ki değerlendireceğim... Çok sağolun.
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
Güzel bir çalışma.Anıtkabir'in teknik çizimleri üzerinden mi yoksa fotoğraflardan faydalanarak mı çalışmanızı oluşturdunuz? Bir de ana kütlenin üstündeki çatı düz mü?İyi çalışmalar.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Peyzaj Mimarı
![]() |
Alıntı:
Doğrusu şu ki çizimi 100 den fazla anıtkabir fotoğrafını inceleyerek oluşturdum.Ana kütle üzerinde çatı kısmı düz. Size de iyi çalışmalar...
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|