|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
SketchUp Türkiye Destek Sitesi Açıldı
Acemilerden ustalara kadar bir çok kişinin kullanabildiği SketchUp'a yönelik, "acemilerin ve ustaların" birlikte kurduğu Türkçe destek sitesi, www.sketchup-tr.com bugün açıldı.
Google tarafından satın alınmasıyla birlikte yaygınlaşmaya başlayan, önemli render firmalarının plugin hazırladıkları SketchUp ile ilgili Türkçe bir kaynak oluşturup, kullananları, öğrenenleri, öğretmek ve paylaşmak isteyenleri bir araya getirmeyi amaçlayan www.sketchup-tr.com içerik olarak bir çok eksiğine rağmen yayın hayatına başladı. Sitenin kurulmasında, gelişmesinde emeği geçen, Arkitera Forum'dan tanıdık bir çok kişi var. Ayasofya teşvik edici sözleri, desteğiyle; figenburcu, nesriny, alikutlu varlıkları ve bilgileriyle; buyser paylaşımları, ilgisiyle... Sketchup-tr'nin parçası oldular; bu ana getirdiler. Sketchup-tr kendisine Arkitera'yı örnek almıştır, saygı ile. Çalışmalarımız konusunda bizlere destek veren, bir şeyler öğrenmemizi sağlayan, site kurarken bizzat yaşadığımız güçlüklerden dolayı, var etmenin zorluğunu çok iyi bildiğimiz Arkitera gibi bir oluşumu kuran, yaşatan ve geliştiren herkese, başta ayasofya olmak üzere tüm arkitera yöneticilerine ve üyelerine teşekkür ederiz. Sketchup'a ilgi duyan, öğrenmek, öğretmek, paylaşmak, değerlendirmek, eleştirmek isteyenleri ya da sadece merak edenleri bekliyoruz www.sketchup-tr.com adresine. Bu mesaj Arkitera yöneticilerinden ayasofya'dan izin alınarak yayınlanmıştır, teşekkür ederiz.
www.sketchup-tr.com En son st-archy tarafından düzenlendi : 21-04-2008 17:17. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Emeği geçen, geçecek olan herkesin şimdiden ellerine sağlık.
Ayrıca st-archy'yi, böyle bir fikir babalığı yaptığı ve bu oluşuma can verdiği için tebrik eder, kendisine teşekkürlerimi sunarım.
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Yürekten başarılıar,hep beraber paylaştıkça büyüyen bu güzel siteye destek olalım...
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Çok iyi ve gerekli bir çalışma... Sonuna kadar destek vereceğim, emeği olan herkese teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Site çok yararlı olacak . Sitenin kurulmasında emeği geçenlere teşekkürler.
İyİ En son ErDiNc_iSt tarafından düzenlendi : 22-04-2008 18:08. Silinme nedeni: Yazım yanlışı |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Hepimize başarılar, asıl iş şimdi başlıyor.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
Teşekkürler paylaşım için. Hoşçakalın
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
hemencecik üye oluverdim. açıkcası çok sevindirici bir gelişme. şimdilik emekleme aşamasında olabilir ama ilerisi çok parlak bir adım.
|
|
|
#9 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bu sitenin çok faydalı olacağına inanıyorum.Ben'de harikulade buldum.Emeği geçenlere teşekkürler.
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
|
Hayırlı herkese arkadaşlarıma da bu siteden bahsedecem hemen
|
|
|
|