|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Google Sketch Up tan Makete (Lütfen yardım)
Merhabalar, ben sketch up ta bir kütle meydana getirdim. Ancak şekli tıpkı Zaha Hadid 'in formlarına benzedi. Ve bunun maketini yapmam lazım. Lütfen yardım ediniz. Yani bir küp olsa 4 tane karenin yanyana olmasını falan düşünürüz yapmak için. Peki ben yaptığım 3 boyutlu çalışmayı maket yapmam için 2 boyutlu hale getirebilcek bir program var mıdır? (Ben ayrı ayrı üçgenlere böldüm ancak böyle devam edersem maket 4 günde bitecek)
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhaba,
bence bir ekran görüntüsü, render gibi bir veri sunarsanız daha doğru yanıtlar alırsınız. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
Pepakura 1 2 3
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bu işleri yapan bir plugin var, adını hatırlamıyorum ama var, bulunca göndereceğim...
edit: adı unfold plugin ![]() Yanlış anlamadıysam örnekteki gibi ama daha karışık bir modeli açarak maketini yapmak istiyorsun ?
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
teşekkür ederim resmini koymak istiyorum ama nasıl imaj ekleyebilirim.
Evet aynen öyle yapmak istioyorum ama benim formum biraz daha organik resim ekleyebilsem anlarsınız ama resim ekleyemiyorum :< |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
Standart Yanıt Moduna Geç seçeneğinden sonra çıkan ekranı biraz aşağı kaydırırsanız dosya ekle bölümünden ekleyebilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
Mesaj sayfasının üst bölmesinde gülen yüzün yanında ataç işareti var, ona tıklarsın, gözat dersin, ondan sonra bilgisayarındaki resmi seçersin,...
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
ya bulamadım link ekleyebilir misiniz?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yönetici
|
Mesaj yazarken kullandığınız alanın altına baktınız mı?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
standart tan buldum yüklemeye çalışıyorum birazdan gelir teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
|
Evet sonunda resimleri ekledim galiba böyle bir kütlenin nasıl maketini yapabilirim?
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ekte gönderdiğim resim yaptğım kütlenin sadece bir cephesi ve 5 saatimi aldı rotate yaparak düzleştirmeye çalıştım ama yine de bazı uçlar birbirini tutmadı.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Yönetici
|
|
|