|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
SketchUp ile Banyo Dolap çalışmaları
Çiçekler haricinde hiçbir hazır obje kullanılmadan yapılmış çalışmalardır..Render motorunu denedim ancak istediğim sonuçları alamadım..Denemeye devam ediyorum.. Görüşlerinizi bekliyorum.Teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Tasarımda yalınlığı denemenizi önereceğim.
Teşekkürler.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ben açıkçası mazemenin yüzeye eklenmesi konusunda sıkıntı çektiğinizi düşünmekteyim. Önereyim; sadece yüzeyi seçin. Sağ klikleyin. açılan menüde texture diye bir seçenek çıktığını göreceksiniz. pozition u seçtiğinizde 4 farklı renke iğne çıkacak. mavi iğne dokuyu ölçeklendirir. sarı geometrisini bozar. kırmızı hareket ettirir. yeşil döndürür. iğnelerden birini sol klik basılıyken çekiştirmeyi deneyin. Ahşap kaplamada tüm ihtiyacınız buymuş gibi duruyor.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
Daire, kare, üçgen, sekizgen, ya da hepsi bir arada... Bu banyolarda ana tema olarak geometrik şekilleri seçmişsiniz anlaşılan! :-) Temayı uygulamadaki heyecanınızı ve "ezberi bozma" cesaretinizi tebrik etmekle beraber ben de bazı noktaları daha "yalın" geçmenizi önerirdim.
Sketchup tadında, başarılı görseller. Sadece 2. görselde duvar ve yer seramikleri sanki PVCymiş izlenimi veriyor. Keyifli çalışmalarınızın sürmesini dilerim.
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Tasarlanan ürünler üzerinde şlla bir farklılık oluşturmak uğruna gereksiz çizgiler meydana gelmiş. Umudunuzu kırmak istemiyorum. AMa bence daha çok inceleyip öyle tasarım yapmanızdır. Saygılarımla...
|
|
|
#7 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
)..Sanırım tasaarımlarıma doğru material kullanmakta biraz sıkıntım var.Bazen hayalimdeki meterialı bulamadığım da oluyor..Daha yalın olmasını sağlayacağım..Öneri ve eleştirilerilerinizi her zaman bekliyorum..Saygılar |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
|
Teşekür ederim. Haklısınız..Gerçektende tasarımlarda biraz abartılı farklılık yaratma çabam var.. Çünkü ; aile yakınlarından küçük bir firmaya amatörce 6 tasarım yaparak 2007 İstanbul banyo fuarına katılmış,tüm diğer tasarımları da yakından görme ve izleme fırsatım olmuştu..Etrafıma baktığımda birkaç firmanın dışında sanki bütün dolaplar aynı izlenmi olmuştu bende..Tasarımlarım değişik olduğundan ilgi de görmüştü..Bu bana farklı tasarımlara devam etme cesaretini verdi..Farklı tasarımların kabul görmesi için çok daha incelikli çalışılması gerektiğinin farkındayım..Eleştirilerinizin bana çok olumlu katkıları oluyor..Henüz programı da tam performansla kullanamıyorum..Gelişmek ve geliştirmek için gayret ediyorum..Sizinle paylaştığım tüm tasarımlar için aynı hassasiyetinizi görmekten mutlu olurum.. Saygılar..
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|