|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Birkaç yeni çalışma
Buradaki çalışmalar tamamen sketchup ile düzenlendi...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bu da SU'da podiumla bir deneme...
En son urbandesigner tarafından düzenlendi : 13-03-2008 16:10. Silinme nedeni: görüntü çıkmaması |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Elinize sağlık çok ustaca bir çalışma olmuş. SU podium'da bump atama var mı?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Şu sketchup'ı bende öğrenmek istiyorum. Heryerde karşıma çıkıyor. Acaba kullanımı zormu?
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
toplam 4 tane komut var. max ile kıyaslanamaz derecede kolay.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
O zaman kolaymış. 4 komut dediğiniz nedir ki! AutoCAD ve 3ds Max gibi değil ise öğrenmesi basit bir program.
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
tavsiye ederim
yardım da ederim |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhaba urbandesigner ,
Öncelikle çalışamalarını gayet başarılı buldum. Bu tarz sketch görüntüler her daim hoşuma gitmiştir. Tebrikler. Sayın figenburcu , Toplamda 4 komut demeniz bence programı olduğundanda basite indirgemeniz gibi birşey Max ve diğer programlarla kıyaslanırsa evet kolay bir program ama bilene Bunuda gözardı etmemek lazım.Konu dışı olduğum için özür dilerim. Yöneticiler dilediklerinde silebilirler.
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
|
figenburcu çok memnun olurum. etic sende konuya katıldığın için sanada teşekkür ederim.
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
Öncelikle merhabalar herkese... Gerçekten de mükemmel ve kolay bir program bence de. Figen arkadaşıma 4 komutla birşeyler yapılabileceğine dair yaklaşımına ben de katılamayacağım. Ciddi ve gerçekçi çalışmalar yapacaksan gerçekten iyi kullanman gerekiyor. Podium'a gelince bump özellikleri yansıma (reflection) ayarları olarak tanımlanmış... Herkese kolay gelsin.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
|
Size katılıyorum etic ve urbandesigner arkadaşlarım. Ancak,
hafife almak bence öğrenmenin altın anahtarlarından biridir. 4 komut, hadi 6 olsun. sonuç itibariyle temel komutların sayısı az; öğrenmek kolay. Autocad veya 3dMax ile kıyaslanamaz demek istedim. Ustalaşmak ve komutları tam anlamıyla kullanmak elbette ki zaman ve emek istiyor. Püf nokta çok. Öğrenmek isteyen ve çaba sarf eden arkadaşlarımıza da yardım ederiz sonuçta. Değil mi? |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|