|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Google Earth'de Layerları Gösteren Bölüm
Google Earth'de Layerlar kayboldu. Bir şekilde kapandı ve yenide açamıyorum.
En son tüm layerları açtığım için de şu anda Google Earth'de gezmek büyük bir eziyet haline geldi. Layerları yeniden nasıl açabilirim? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Places'in üzerine gelip sağ tuşa tıkladığında o alta kayıyorsa Layer bölümü uçmuş belli ki
Googleearth dizini içinde xml dizini içinde layer.module.xmş olacak onun içinde bu tür bir içerik yok ise <?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1" ?> - <manifest> <name>Layer</name> <revision>0</revision> <fileName>layer</fileName> - <objects> - <module> <id>LayerModule</id> <manageConfig>manageConfig - Test value from render.module.xml</manageConfig> <unmanageConfig>unmanageConfig - Test value from render.module.xml</unmanageConfig> </module> - <window> <id>LayerWindow</id> </window> - <window> <id>ServerWindow</id> </window> - <window> <id>TableWindow</id> </window> </objects> - <!-- more here --> </manifest> Rgister megister uğraçmadan direkt uninstall-install etmek gerekebilir. Ya da bu problemi yine hp makinanın üzerine yıkmak da bir çözüm tabii.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
Var, bu da bendeki layer.module.xml:
PHP Kodu:
1. C:\Program Files\Google\Google Earth klasörünü uninstall sonrası sildim. 2. C:\Documents and Settings\omeryilmaz\Local Settings\Application Data\Google\GoogleEarth benzer şekilde bu klasörü de sildim. Başka bir önerisi olan? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Nihayet çözdüm. O kadar kolay ve o kadar aptalcaki. Zaten GE forumlarında "Welcome to GE" diyerek açıklıyorlar durumu.
Açıklıyorummmmm: Sadece en üstteki mavi barda Google Earth yazan bölüme iki click atmak yeterli oluyor... ![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|