|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Render Denemeleri
Forumda bu soruyu sık sık ve başka şekillerde soruyorum çünkü iyi bir arayış içindeyim. SketchUp'ta render alma gibi bir durum söz konusumu? Modellemeyi SketchUp'ta yapmasam bile, Autocad'te hazırlayıp oraya import edebildiğim için SketchUp'ı kullanarak başka bir motorda render alabilirmiyim?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhaba feral ,
Daha önceden bu ve benzeri sorulara bir şekilde yanıt verildiğini hatırlıyorum. Konuları araştırmanızda fayda var diye düşünüyorum. Bunun dışında sorunuzun cevabı şu. " Su Podium " ve " Vray for SketchUp " gibi pluginlerle render almanız mümkündür. Biraz araştırırsanız bu söylediğim programların demolarına ulaşmanız da mümkün olacaktır. Kolay gelsin.
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ben de sketchup için vray render motorunu öneriyorum.
Son çalışmamda bu şekilde alınmış renderlar mevcut.Bkz. SKETCHUP RENDER...villa
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
arkadaşlar bu forumdaki ilk mesajım bu yüzden bir hatam varsa özür dilerim... google sketch up pro ve maxwell render kullanıyorum ve alttaki renderi almaktayım.. render sürüyor ama çok yavaş !!
SL 14,48 de boyut olarak 1024 x 768 px de yapıyorum ve 6saati geçti... Sl için 25 önerilen rakam olduğunu okudum maxwell'in forumlarında.. ama buda 10 saat daha demek.. acaba bir hatam mı var ?? yardımcı olursanız sevinirim... (bu arada bilgisayar tüm kaynaklarını sadece buna kullanıyor) ![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|