|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
![]() |
"Fare ikonu"
Sketchup da fare ikonumda bir sorun var, fare ikonu ile yapmak istedigim islemlerde duzensizlik oluyor, silgi kullanmak istedigimde ikonun ucu ile tikladigim cizgi degil ortalama 0,5 cm altindaki baska diger bir cizgi siliniyor. Cizgi cekmek istedigimde gene aynen ikonun ucu ile gosterdigim noktadan degilde gene ortalama 0,5 cm asagisindan basliyor, Gene ayni sekilde select komutunda farenun ikonu ile gosterdiklerim degilde asagilarda baska yerler seciliyor.
Sketch-up u kaldirip, tamamen bastan yukledim. Ilk acisimda olmadi, ama daha sonra ben hic bir ayarini degistirmeden, tekrar fare ikonunun ayari bozuldu. Faremda hic bir sorun yok, cunku autocad'ta ve paint'te denedim gayet normak calisiyor, bir tek sketch-up ta bole sorun var, sanirsam sketc-up un kendinden kaynaklaniyor, Bu ayari tekrar nerden duzeltebilirim acaba, bilgisi olan varmi???? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
Bursa
Öğrenci
![]() |
Anladığım kadarıyla sketch up 6 yı kulanıyorsunuz. Çünkü benzer bir sorunu ben de yaşadım. Sketch up 5 de bu sorunla karşılaşmadım.
Sketch up 6 eksik sürümünde hatalar var. Bence 5 daha iyi çalısıyor...
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Tesekkur ederim bilgiler icin ama sketch-up 5 i yukliyemiyorum. Yeni surum cikti diye eskisini yuklemiyor.
Acaba sorun vista kullandigim icinmi cikiyor diye dusunmustum ama bi arkadasimda vista kullaniyor ve hic bir sorun yasamiyor. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
İzmir
Mimar
![]() |
program uyumluluk listesi
galiba şöyle bir şey vardı, program ikonuna sağ tıkla özellikler buradan programı xp üzerinde çalıştırmak için uyumluluk parametrelerini değiştiriyorsun. Ben vista kullanırken sketchup 6 programını böyle çalıştırabilmiştim. yeni sürüm çıktığı için eskisi yüklenmemezlik etmez. Senin işletim sisteminde bir yerlerde programın kurulmasını engelleyen bir komut açık kalmış ya da işaretlenmiş olabilir.
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
Balıkesir
Öğrenci
![]() |
googledan indirirken zaten sana işletim sistemini soruyor sende ona göre indirirsin
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
![]() |
sketchup pro'yu alırsanız mesele olmaz arkadaşlar...
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|