|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
sketchup
Merhaba,
Mimari modelleme ve tasarımla amatör olarak ilgileniyorum. Mimari benim için bir sanat dalı ama her mimar sanatçı değil, olmaları da gerekli değil zaten. Abarttığımı hiç düşünmüyorum, şehirler geliyor gözlerimin önüne, bizi şehirlere çeken, bağlayanlar nedir? Binalar, köprüler, yollar, kanallar, ibadet yerleri... kısaca "mimari" değil midir? Koca Sinan büyük bir sanatçı değil midir? Balyan ailesi bizlere Pera'yı armağan etmediler mi? Saymakla, yazmakla bitmez, bu büyük insanlar. Onlara ve dünyaya güzel eserler bırakan, bırakacak bütün mimarlara teşekkür ediyorum. Sadece para kazanmıyor mimarlar, dünyayı da inşa ediyorlar, aynı zamanda. Yıllarca bakıp durduğum binaları çizmeye başladığım için oldukça mutluyum ve bunu sketchup programına ve bağlantılı olarak google'a borçluyum. Sketchup ile birlikte tanıştığım arkitera forumundan oldukça faydalandım. Yazan, bilgi veren herkese teşekkür ederim. Sketchup ile ilgili tüm bilgi paylaşımlarına açığım. Sizlere saçma sapan ya da önemsiz gelebilecek sorularla, ( "-merdiven çizdim korkuluk yapamadım?" vb. ) ve bilgilerle (örnek, "çatı nasıl yapılır" vb. ) ilgileneceğimi bilmenizi isterim. Kısa bir zaman sonra çizdiğim 2 ayrı projeyi sizlerle paylaşacağım. herkese iyi çalışmalar, başarılar dilerim. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|