|
|
#1 |
|
Yönetici
|
SketchUp Pro ile Bedava sürümü arasındaki farklar.
Merhabalar,
Yaz rehavetine girmiş forumumuzu da canlandırmak için bazı eklemeler yapayım dedim. Öncelikle çok soru geliyor. Pro ile bedava sürümü arasında ne fark var. Bilmekte fayda var. Çünkü Google SketchUp Pro 6: $495.00 gibi bir rakamla satılıyor. Aşağıdaki özellikler yaklaşık 500 dolar eder mi siz karar veriniz. Google SketchUp Pro 6 is the 3D modeling tool for design professionals The professional version of SketchUp empowers design professionals to explore and communicate complex design concepts. In addition to everything you can do with Google SketchUp 6, using Google SketchUp Pro 6 you can:
Türkçesi ve özeti şu. Yukarıdaki sadece export yani dışarıya verme açısından eksik bir de teknik destek alamıyorsunuz email yolu ile. Zaten iyi bir forumu var Arkitera var. Bu bilgiyi vermek istedim.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Haa bir de unutmadan LayOut eklentisi yani pafta düzenleme programı sadece Pro sürümü ile geliyor. Bedavasında yok.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bu kadar olmaması lazım. Yani düşünün bir büroya 6 tane lisans almanız gerekli iken, 1 tane pro alır geri kalanını free alırsınız. İş sadece export ise lisanslı pro ile bu halledilir. Yani çoklu lisans dalını kesmişler.
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Evet.
Bu bilgileri sitesinde de bulabilirsiniz. Ben yazdığım kitap için derlerken buraya da koydum. Resmi bilgiler.
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|