|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
3ds - dwg sorunu
arkadaşlar sketc up 6 ile çalışıyorum fakat ne dwg ne de 3ds dosyalarını sketch up'a aktaramıyorum.. bu sorunu nasıl çözebilirim?
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
sketchup google mu
Eğer sketchup goggle kullanıyor isen bildiğim kadarıya import ve export seçenekleri yok o sürümünde. Pro Sketchup 6 pro kullanman lazım. Kolay gelsin .
Bu arada ben askerlik görevimi yapmaktayım. O nedenle pek katkı yapamıyorum foruma ama, sık sık foruma girip bakıyorum gerçekten bi ilgisizlik mi var skecthup la ilgili. Yoksa arkadaşlarımız yoğun iş temposundan fırsat mı bulamıyorlar. Bu forumun canlılığını yitirmemesi dileğiyle selamlar... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
Pro versiyonu kullanmıyorsanız sebebi bu olabilir.
--- Keep using your existing tools. AutoCAD user? SketchUp Pro 6 imports and exports both DXF and DWG. It also exports 3DS, OBJ, XSI, FBX, (take a breath), EPS, PDF, VRML, EPX, DAE and KMZ. No matter what subset of the alphabet your favorite software prefers, chances are you can use it with SketchUp Pro 6. --- Sitesinden alıntıdır.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
off bunun bir çözümü yokmu yaaa sinir etti beni
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
merhaba sorun kullandıgın proğramın pro olmamasından kaynaklanıyor.
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Başka yerde de belirttim import etmeye çalıştığın dosya yeni bir acad sürümü iledir sen onu eski bir sürümde kaydedip öyle içine at düzelir.bu iş yazılımın çıkış tarihiyle alakalı SU çıktığnda diyelim yıl 2007 eğer sen 2008 acad programının çizimini SU ya atarsan kendisinden daha yeni ve bilmediği bir data ile karşılaşmış oluyor.Bu bütün import export işlemleri için geçerli bir durumdur acad mac arasında çok yaşamıştım bu problemi,çözüm eski versiyonlara ait formatta kaydetmek.
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|