|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
![]() |
sketchup apt.çalışması
Modelleme:sketchup
sunum iranesi 4.0modelleme süresi:3 gün herkese iyi çalışmalar. saygılarımla... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
![]() |
ellerinize sağlık çok güzel olmuş...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ziyaretçi
|
Selam....
Modelİnİz GerÇekten Çok GÜzel GÖrÜnÜyor Ancak Bu Bİr Projemİ Yoksa Hobby Mİ?
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
İzmir
Peyzaj Mimarı
![]() |
Modellemeniz diğer modelleme çalışmalarına göre farklı olmuş, ama gayet güzel. Mimari tasarım konusunda ise normalde olan kibrit kutusu tarzı evlerden farklı olarak cephede yaptığınız mavi,sarı ve kırmızı renklı malzeme kullanımları değişik bir hava katmış.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
Bursa
Öğrenci
![]() |
pirenasi çalışması gerçekten güzel
tebrik ederim |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
Alıntı:
Çalışma sunum olarak göze oldukça hoş gözüküyor, piranesi adlı programın adını bu ara çok duyar oldum, deneme sürümü varsa deneyeceğim Sketchup'a ilk başladığım zamanlarda Denis metodu ile de bu tip sunumların yapılabildiğini okumuştum, yanılıyorsam beni düzeltin ![]() İyi çalışmalar. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
![]() |
serbest mimar olarak çalışıyorum.
bu çalışma bir sunum için hazırlandı. piranesi 4.0 bu tür sunumlar için bana çok yardımcı oluyor. diğer yaptığım çalışmaları ve vray ile ilgili sunumlarıda paylaşmak dileğiyle. herkese iyi çalışmalar. saygılarımla.... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Programları araştıran biri olarak vray ve diğer programlarda çalıştığınız sunumlarınızı ve kendi açmış olduğum konu başlığı altında görüşlerinizi bekliyorum Sayın mser2007.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
Gerçekten hoç olmuş, el eskizi gibi. Piranesi 4.0 yi bende yeni duydum. İnsanlar yavaş yavaş gerçekçi modellerden sıkılmaya başladı, bu konudada çalışmak gerek.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Sağdaki alınlık olmasa imiş cephenizi daha çok beğenecektim. Bir de yukarıya doğru kaçış perspektifi çok zorluyor.
Sağ taraftaki bitkiler ağaçlar güzel ama sol tafatakiler biraz fazla ve gerçekçiliği yıpratıyor. Ancak yine de hoş. Tebrikler.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
tebrikler..çalışma iki boyutlu mu ? yoksa tek kamera açısı ile mi sunmak istediniz?
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
İstanbul
Mimar
![]() |
su boya çizimi gibi çok hoş
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Peyzaj Mimarı
![]() |
Piranesi programında hangi aşamalar gerçekleşiyor acaba?
Hiç photosop yokmu? Direk o programdan böyle mi çıkıyor?
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Doğrudan bu görüntülere benzer sonuçlar üretmek için geliştirilmiş çeşitli efekt paketleri var Piranesi'de.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Önceleri çok gerekliyken bence çok gerekli değil. Pahalı bir program.
Ayrıca ben Trabzon'da bir "Piranesi" ilanı görmüştüm. Adres tarifi şöyleydi. "İdaa Bayisinin üstünda Meydan Piranesi"
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|