|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
sketchup denemesi
ilk denemem
saygılarımla |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Kullandığınız harici render motoru hakkında da bilgi vermeniz gerekir. (Maxwell galiba)
Işık çok patlayarak gelmiş. Bir de bakış açısı daha iyi olabilirdi. Çalışmalarınızın devamını bekliyoruz.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Buzdolabının fırın üzerinde inanılmaz bir koruyuculuğu ve kıskançlığı oluşmuş , kimsenin kullanmasını istemiyor sanırım. Fırın ve buzdolabı yerleşim olarak çok problemli fırının kullanılma şansı olmayabilir , düzeltilmesi gerekir. Dikkat eilmesi gereken oran problemleri de var.
İlk deneme için güzel sonuç. Elinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
merhaba,
kullanım açısından uygun düzenlenmiş bir mutfak olduğunu düşünmüyorum. buzdolabı konusuna katılıyorum adeta fırını saklamış kullanımı zor ve yine evye, bulaşık makinesi ve ocak düzenlemelerinde hatalar var. bunların dışında ilk deneme için oldukça iyi bir görselleştirme bence.. kolay gelsin.... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
yinede hoş bir mutfak ama bununla yetinmemek lazım bu arada bana render motorları lazım nerden bulacağım hakkında bir bilgisi olan varsa bana yardım edebilir mi?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Buzdolabının üzerinde duran dolabın kullanılması mümkün değil gibi gözüküyor. Buzdolabının üzerinde bulunan dolaplar genelde buzdolabıyla aynı ölçüde oluyor. Birde buzdolapları yerleşim açısında kapalı köşeler kapı yanlarına vs. konuluyor. Buzdolabından sona kiler dolabı koyarak üstte duran dolabında tek başına orada kalmasını engelleyebilirsiniz. Ondan sonra başlayacak olan dolaplar daha geriden başlıyor zaten. Bakış açısınna göre mutfağın iç kısmında ne var pek anlaşılmıyor.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
Dış mekan çalışması
eleştirileriniz için teşekkür ederim.
bu çalışma sketch upda ilk çalışmaydı. aslında ışık kullanımı ile ilgili ciddi bir bilgiye ihtiyacım var. bu konuda bana kaynak önerebilirseniz sevinirim. ayrıca taş sektöründe bazı çekilmiş fotoları 3d maxda kullanmak istiyorum bu mümkünmü. size daha önce yapılmış bir dış mekan çalışmasını gönderiyorum. renderler accurender 4.0 da yapıldı. eleştirileriniz için şimdiden teşekkürler. saygılarımla.... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
skecth up yine adından büyük işler yapıyor sanırım bence güzel olmuş hangi render motorunu kullanılmış bilmiyorum ama cinema4d ilede hoş renderler alınabiliyor.. Tebrikler
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Güzel eline sağlık,
Bende sketchupta çok modelleme yaptım fakat bir türlü render veremiyorum (Sistem Mac Os X, render programı bulamadım) |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
ben de sketchupla yeni tanıştım.. Gayet güzel bi program. Kendimi bu programda geliştimeyi umuyorum.
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
|
Merhaba arkadaşlar.
Sketchup konusunda çok yeniyim, hatta hiç bir şey bilmiyorum. Yeni başlayanlar için,türkçe kaynak olan var mı? Nerden ve nasıl başlamalıyım? |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
http://download.sketchup.com/OnlineD...etchUpHelp.htm SketchUp Tutorials - SketchUcation Home http://www.sketchucation.com/tutoria...enus/index.htm 3D Neatie! 3D Text Placemarks! Designing With SketchUp Infowiki - Home Grady Middle School | Citizen School Sketchup Guide Site Index Google SketchUp Pro Help Group 3D Warehouse Google 3D Warehouse - Server Error Design Tubular Structures with Kee Klamp Using Sketchup -Simplified Building Concepts SimuTerra Movies School of Architecture: SketchUp tutorial 1a School of Architecture: SketchUp tutorial 1a SketchUp review English version - Architecture and Construction 3d sketchup rendering animation model at sketchup3d.org |
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|