|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
SketcUp 6 da import sorunu
Merhabalar
SketchUp 6 programına autocad dosyası import etmek istiyorum.File/import komutları ile dwg uzantılı dosyamı seçiyorum ama resimdeki hata mesajını alıyorum.Autocad dosyalarını SketcUp 6 da nasıl açabilirim.Teşekkür ederim.
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
Autocad dosyasını 2004 formatında kaydedip tekrar import etmeyi dene.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
tüm 2004 ve 2000 olarak da denedim aynı mesajı veriyor teşekkürler
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
İzmir
![]() |
cevap veriyorum
dosya adı veya dosya yolu türkçe karakter içermemeli!! tamam.
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
![]() |
skethc-up
Arkadaşlar selam, cd de olan autcad 2206 ile çizilmiş planı sketchuba import yapabilirmiyim? nasıl yapbilirim
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
merhaba dwg uzantılı dosya da Türkçe karakter kullanmadım yinede hiçbir dwg ve dxf dosyasını Sketcup 6 da açamıyorum File-İmport sonra da dwg dosyamı buluyor ve okey liyorum ama yukarı resimdeki hata mesajını veriyor.Teşekkür ederim.
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
İzmir
![]() |
dosyanın içinde bulunduğu klasör isminde de türkçe karakter olmamalı dikkatli bak (dosya yolu)
yada dosyanı masa üstüne kopyala oradan açmayı dene
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Merhaba, uyarıda dosyanın yazma korumalı olabileceği de belirtiliyor, ilgili dosyanın özelliklerini kontrol ederek salt okunur özelliği varsa iptal etmeni öneririm. Kolay gelsin...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
İzmir
![]() |
aynı yazı banada çıktı
önce yazma konumasını kontrol ettim sorun yok yinede açılmadı daha sonra AutoCAD i kapattım yine açılmadı daha sonra Türkçe karakterleri düzelttim açıldı
Ars Longa, Vita Brevis En son orhunkeskinbicak tarafından düzenlendi : 13-04-2007 09:21 Nedeni: başka bir program tarafından kullanılması etkilemiyor yanılmışım olay türkçe karakterde |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
Merhabalar
SketchUp 6 programını öğrenmeye yeni başladım deneme amaçlı autocad 2004 den SketchUp programına dwg dosyası göndermeye çalışıyorum.Denemelerimin hiçbirinde dwg dosyasını sketchup da açamıyorum.Önerilerinizin hepsini yaptım dosyayı masa üstünede kayıt ettim. teşekkür ederim cevaplarınıza. sorunun sistemle ilgisi olabilirmi
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
İzmir
![]() |
bu ilginç oldu
masa üstünden aç dememin nedeni masa üstünüde içeren klasöründe nasıl olsa türkçe karakter yoktur diye düşünmüştüm bakıyorum şimdi gönderdiğin resimde o da türkçe karakter içeriyor D:\dökümant and zartzurt\güven\desktop ingilizcede "ü" harfi yoktur ama "güven" kullanıcı hesap adın "güven" nasıl değiştirirsin bilmem, ama eminim "c:\" veya "d:\ nin altında açaçak sonuç: SketchUp DWG importer içinde türkçe karakter olan dosyada veya klasörden DWG import etmiyor.
Ars Longa, Vita Brevis En son orhunkeskinbicak tarafından düzenlendi : 13-04-2007 09:26 Nedeni: haklı olmaya bayılıyorum. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
dediğinizi yaptım masa üstü değilde C dizinine kaydettim oldu.Çok teşekkürler.
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|