|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
sayın yöneticimiz ayasofya ya
sayın yöneticim. dün göndermiş oldugum ....bir apt. çalışması..... adlı çalışmam önce burda yayınlandı sonra yok oldu. siz tasınmış oldugunu söylediniz.. sizin söylediginiz mimari görselleştirme kısmın da yok.. ben göremedim. acaba benim calışmamın akıbeti hakkında bilginiz varmı?
iyi günler |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bir apartman çalışması
çalışmanız duruyor ayasofyaya ulaşmak için konu açmayıp ona özel mesaj gönderebilirsiniz çalışma sketchUp da yapılmış olsada görseller sketchup görseli olmadığı için taşınmış olmalı
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
apt. çalışması
sayın yöneticimiz zor da olsa calışmamı taşıdıgınız yeri buldum.
siteniz de yeni sayılırım. o yüzden bulmam biraz zaman aldı. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Bir de Sketchup bölümünde artık sadece yapılan işlerin sıra sıra dizilimi söz konusu.
Onun için mimari görseleştirme altına bir sürü bölüm var oraya taşıyorum. Burası Sketchup hakkındaki paylaşımlar için Sketchup'la yapılan işleri sergilemek için değil. Bir de işler çok da iyi değil ne yazık. (Tasarımlar ve render ortak olarak) "Ha sen kim oluyorsun da bizim işleri eliyorsun" diyorsanız. Ne yazık kimse çalışmasına kötü demez. Ama Bitmiş işler ve Galeri üst çıtayı çok keskinleştirdiği için bu şekilde taşınmalar oluyor. Forumu yeni duruma göre ciddi bir düzelteceğiz gibi görünüyor. Onun için de bir konu açacağım. Konuyu yakın zamanda silecğim. Teşekkürler.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|