|
|
#16 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Güzel çalisma.
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Alıntı:
Bu hiç hoş olmadı. Diğer yönden bakarsak amacın "sinirlendirme" olduğunu söylemeniz tuz biber ekti. Benim ve tüm yöneticilerin bu forumun düzgün Türkçe'ye sahip olmasını istemeleri başkalarını sinirlendiriyorsa -ki eğer yanlışlık yapıyorlarsa sinirlenmemeliler. Bende yanlışık yoktu o yüzden sinirlendim. İkincisi yanlışım varsa düzeltirim de dedim- yapacak bir şey yok. Kural halen devam ediyor. Bir yerine "bi" yazmak da buna dahil. Bu kural değişmeyecek. Hatam varsa bundan dönmeyi iyi bilirim. Ama yanlışım yoksa hiç hoşlanmam. Özetle: GÖRÜŞÜNÜZÜ TASVİP ETMEDİM. Ayrıca ihtar aldınız. Sizden ricam eğer rastlarsanız bir mesajda yanlışım varsa düzeltmeniz. Yoksa beni sinirlendirmeye çalışıp didaktik olgulara dönmek çok dürüst gelmiyor kusura bakmayınız. Bu forum bu şekle zor geldi. Ama bu şekilde kalacak. Budur.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Forum Üyesi
![]() |
ayasofya ya aktılıyorum.
sayın arkadaslar burası bir mimarlık forumu... bundan bir kaç önceki mesajları okursanız konu dışında yanlış bulma utandırma vs.. bir sürü şeyler yazıyor.. bu ne arkadaslar.. bu sitenin bir yöneticisi var ise .. ve tabiki var. onun koydugu kurallara uyacaksınız tabiki. kaldıkı bu olayda ayasofya ya katılıyorum. lütfen ciddiyeti bozmayalım. bende bir kaç calışma gönderdim buraya.. sayın yöneticimiz acımasızca eleştirse bile bunlar beni köreltmiyor aksine kamçılıyor.
lütfen hepinizden rica ediyorum. konu dışına cıkmayalım.burda hepimiz birbirimizden faydalanma yoluna gidelim. ne demişler..''bilgi paylaştıkça güzel olur'' hepinize güzel günler dilerim. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Binanın boyası , tasarımı değilde pencereleri dikkatimi çekti ben büyük pencerelerden hoşlanırım eve bir ferahlık verir çünkü .
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Peyzaj Mimarı
![]() |
Re
Şu ana kadar çizim ve paylaşım dışı hiçbirşeye yorum yapmadım,hatta anlamadığım bir şekilde ihtar da aldım ki sadece normal bir link vermiştim,kırık değil.Ona da yorum yapmamıştım.
Neyse forum sonuçta paylaşım ve mimari üzerine,bu tarz yazışmalar ve polemikler bana göre değil,size göre olmasa da iyi olur.Lütfen...
|
|
|
#21 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
şu zamana kadar bir yanlışım oldu ise sitedeki tüm arkadaşlardan ve yöneticilerimden özür dilerim.yorumlarınız için teşekkür ederim.değerlendirmelerinizi göz önünde bulunduracağım ve daha itinalı ve estetik çalışmalar yapacağım.saygılarımla...
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|