|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
mekan
bir mekan çalışması sketchup ve render edilmiş hali.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
?
Güzel bir iç mekan çalışması ancak hangi programda render aldığınızı belirtirseniz daha iyi olacak.Ellerinize sağlık...
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
alikutlu bey çalışma ile ilgili yorumunuz için teşekkür ederim.render artlantis programında yapıldı.süre olarak 3-3.5 dakika civarında bir süre aldı.bu arada sketchup programına olan ilgiyi arttırmak için yaptığınız çalışmaları takdir ediyorum ve takip ediyorum.bu konuda elimizden gelen yardımı yapmayı bir görev biliyorum.çalışmalarınızı çok beğeniyorum.şu aralar takip ettiğim kadarıyla sketchup'a olan ilgide bir artış var sayenizde.saygılarımla güzel çalışmalarınızın devamını diliyorum.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
biraz daha aydınlık olabilrdi..
sayın mimkar
çalşımanız güzel olmuş. render kalitesi de güzel. fakat biraz karanlık olmuş.üstte sketch up çizimi olmasa o karanlıkta neler oldugunu çözmek biraz zor. ama yinede çalışmanız çok güzel. ellerinize saglık. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
Artlantİs Yardim
]
BİŞey Sormak İstİyorum Skethcupta YaptiĞin Projeyİ Nasil Render Artlantİs Programin Atiyorsun Çok UĞraŞtim Yapamadim Artlantİs Programin Uzantisi Atl İstİyor Ama Sketchup Ta Kayitta Olmuyor Yardimci Olursan Sevİnİrİm |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
Artlantİs Yardim
[BİŞey Sormak İstİyorum Skethcupta YaptiĞin Projeyİ Nasil Render Artlantİs Programin Atiyorsun Çok UĞraŞtim Yapamadim Artlantİs Programin Uzantisi Atl İstİyor Ama Sketchup Ta Kayitta Olmuyor Yardimci Olursan Sevİnİrİm
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
Artlantİs Yardim
Bu Dosyayida Artlantİsle Render Yaparmisiniz Ben Yapamadim
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
re
Arkadaşım dosyanın jpeg halini değil de sketchup hakilin yollaman lazım bu şekilde render alınamaz.
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
nasıl göndericem uzantı gönderirken 100 kb fazlasını gönderemiyorum gönderceğim dosya 680 kb'lık skp göndermiyor anlatırsan gönderebilirim
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yönetici
|
Yeni konu açınız konu dışı oluyorsunuz. Yukarıdaki mekan ve render'ı hakkında yazacaksanız buradan devam yok başka bir durum varsa yeni konu açınız.
Forum kurallarına uyunuz.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba, SketchUp da File/Export/3d Model komutunu çalıştırın ve karşınıza çıkan pencerede export type kısmından 3ds veya dwg veya dxf tiplerinden birini seçiniz. Artlantis bu formattaki dosyaları tanıyarak açacaktır. (Elbette Artlantis'te open komutunda ilgili formatı seçmeyi unutmayınız.)
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Forum Üyesi
|
Artlantİs
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
|
sketchUP ın ücretsiz versiyonunda (google eart için olanı) exportu eksik sanırım
|
|
|
#14 |
|
Forum Üyesi
|
BİtmİŞ Proje
Bınaya Render Atamıyorum Ama I Render Programıyla ancak ısık koyabıldım Bınaya Render Nasıl atabılırım Acıkca Anlatırsanız Sevınırım
En son gorby-38 tarafından düzenlendi : 17-03-2007 13:07. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Yönetici
|
Konu dışı oluyorsunuz.
İkincisi "render atmak" ne demek. Bir açıklarsanız... Büyük harfle yazmayınız forum yazılımı kiçik harf yapmaya çalışıyor ama sorunlar oluyor. Büyük harf yazmak BAĞIRMAK anlamına gelir. Lütfen dikkat kurallara uyunuz.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|