|
|
#16 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Peyzaj Mimarı
![]() |
Re:
Pardon da yaz ben yazdıklarımı tam açıklayamadım yada siz dikkatlice okumadınız.Yazımda da belirttiğim üzere kullanıma uygun olmadıktan sonra yarışma yapmanın mantığı nedir?Tabii ki tasarım denen olgu içerisinde farklılıkları barındırıyor.Ancak sırf iş olsun diye yarışma yapmanın kime ne faydası var.İnsanlar yaptıkları çalışmaları,düşünceleri ön plana koymaktan illa ki haz duyarlar.Ancak bunlar içerisinden en uygun olanları ödüllendirilmeli ve uygulanmalı.
Zaten benim asıl itirazım yarışmanın içeriği idi,sonucu değil ama hatırlatmanız iyi oldu.
|
|
|
#17 | |
|
Forum Üyesi
Ankara
Mimar
![]() |
Alıntı:
Yanlış anladığım için değil, söylediklerinizin sebebini merak ettiğim için sordum ayrıca. Sevgiler... |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Forum Üyesi
![]() |
arkadaşlar söylemlerinizin çoğuna katıldığımı belirteceğim. Bu arada 1993'te 3ds4 vardı yanlışlıkla Max dedim, zaten Max evrilmiş hali.
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Forum Üyesi
![]() |
sanırım bu kadarmış...
Aslında sketchup'ı anlatan ve kullanan iyi bir çalışmaydı, diye düşünüyrum; ancak gelen ilgi azlığından da üzülmüyor değilim hani...
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Peyzaj Mimarı
![]() |
Alıntı:
Başarılar...
|
|
|
|
#21 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Teşekkürler Ali Dost, sketchup'a hayranım ve gerçekten ama gerçekten çok iyi bir program. İnanın her türlü projem ve hatta görsel sunuşlarım için onu kullanıyorum. Sizin gibilerle tartışmak, paylaşmak güzel... Bu arada ben de sizi yakından izliyorum.
Not: Zaman bulursam aslında diğer projelerimi de buraya koyacağım, haftaya mümkün olabilir zannediyorum. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Arkitera Üyesi
Isparta
Şehir Plancısı
![]() |
Gerçekten de şık çalışamalar, ancak ilgi bu kadar sanırım...
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|