|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
bir çalısma
sketchup yapılmıs,maxwellde render edilmiştir.görüşlerinizi bekliyorum
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Pek de maxwell'e gerek yokmuş. Sketchup'ın kendi görselleştirme halini kullansaydınız bu bina için sonuç çok daha iyi olurdu bence.
Cephe çok tekdüze olmuş. Bayındırlık İskan Bakanlığı tip okul projesi gibi.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
bir iki denememi göndereyim dedim
sevgili ayasofya sketch up vrayda arka plana gökyüzü bitmap ataybiliyormuyuz nasıl yaparız dış mekanda bilgi verirsen sevinirim herkeze sketchup lu günler ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
güzel çalışma
sayın ymfu cizimleriniz güzel olmuş ellerinize saglık
sanıyorum üstteki resim sketch up alltaki vray da render edilmiş hali.. vray da renkler biraz soluk çıkmış . aynı sorun ben de de oluyor sanıyorum ayar hatası.. arka plan işine gelince ben vray da render ettigim görüntünün arka planını fotoshop da hallediyorum. sende öyle yapabilirsin. çalşımalarınızın devamını diliyorum. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
sevgili arkadaslar
öncelikle yorumları gönderdiğiniz için tesekkürler.sevgili ayasofya sketchup ın görselestirme dediğin neymiş.biraz acıklarmısın.zaten yaptıgım çalısma da normabir okul tipi projesi.ben oraya özel okul yaptım demedim ki.eger hatalarım varsa düzeltirim.ama bu çalısmayı göndermemin amacı da sadece renderı göstermektir.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
veysel 99
okul binası geride kaldıgı için render kalitesi pek anlaşılamıyor. birde agac figürleri gercekçiliği bozmuş. galiba ayarlardan olsa gerek fotogerçekçilikten biraz uzak olmuş.
yinede çalışmlarınızı bizimle paylaştıgınız için teşekkürler. çalışmlarınızın devamını diliyorum |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sevgİlİ Eyoz
http://www.asgvis.com/index.php?opti...d=35&Itemid=55
ASGVİSİN SİTESİNDE TUTORİALS KISMINDA DIŞ MEKAN, İÇ MEKAN VE CAMLAR HAKKINDA SKECH UP VRAYİN KULLANIMI İÇİN ÖRNEKLER VAR BEN BU AYARLARI KULLANDIM AMA GÜN IŞIĞI ETKİSİNE RAĞMEN DEDİĞİN GİBİ Bİ SOLUKLUK VAR RENDERLERDE BİR BAK İSTERSEN SELAMLAR..... DİREK LİNK YUKARIDA.... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
sayın ymfu
verdigin adres deki örnekleri inceleyecegim. ilgin için teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
Binanın çatısı kendisi özel bir durum arzetmiyor. Sketchup'ın üzerine bir render motoru kullanmanıza gerek yoktu dedim bu bina için anlatabildim mi? Teşekkürler.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|