|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sketch Up Çİzİmlerİ _VII
Arkadaşlar uzundur çalışma yollayamıyorum işlerimin yoğunluğundan.Sizlerle geçen yıl yaptığım,bende ayrı bir yeri olan son projemi paylaşmak istedim.Umarım beğenirsiniz.Ortadaki pafta elle çizdiğim 120x90 cm ebatlı peyzaj projem.
Renderlar export sonrası 3dsmax de alınmıştır,renderlarda bana yardımcı olan kardeşim kadar sevdiğim peyzaj mimarı arkadaşım Serkan ÇELİK'e çok teşekkürler.Okuldan fırsat buldukça yaptığım yaklaşık 40 günümü alan çok özel bir çalışmadır. ![]()
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
hepsi çok güzel olmuş.
ellerinize saglık alikutlu,
gercekten güzel çalışma olmuş. bundan sonraki çalışmalarınızı da burda görmek isteriz. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
ellerine sağlık, doğrusu; ancak bence skechy'nin hakkını onunla render alarak çok rahat vermek ve orjinal renderlar elde etmek olası.. Bence bir de onu dene...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
güzel olmuş. ellerine sağlık. dosyayı paylaşman mümkün mü?
En son lumina tarafından düzenlendi : 15-12-2007 23:49. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
çalışman çok güzel olmuş ellerine sağlık, fakat meydandaki ibreliler gözüme bayağı büyük göründü sanki 9 m gibiler.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
tebril ediyorum.
ali çalışman güzel olmuş. çok emek harcanmış. daire şeklindeki meydanın bir işlevi var mı?o mekanda neden oturma birimi tercih etmedin?
En son lumina tarafından düzenlendi : 15-12-2007 23:48. Silinme nedeni: Türkçe harflerle değiştirildi |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
Öncelikle daire şeklindeki meydan toplanma alanıdır. Ayrıca dikkat et meydanı çevreleyen bir amfitiyatro mevcut oturma alanı olarak bu alanı düşünmüştüm. Meydan geçiş ve toplanma özelliği için yapıldı yani.
____PEYZAJ MİMARI_İSTANBUL-YAKACIK____ En son lumina tarafından düzenlendi : 15-12-2007 23:46. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
ben teşekkür ederim okuldaşım.yeni çizimlerini bekliyoruz.kolay gelsin.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
|
Çalışmalarını takip ediyorum, gerçekten çok güzeller. ben de bu programı öğrenmeye çalışıyorum şu sıralar. Umarım başarılı olurum kolay gelsin..
![]() En son lumina tarafından düzenlendi : 15-12-2007 23:45. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
Başarılı olma şansın çok yüksek,sketchup kesinlikle kolay ve kullanışlı bir program.Başarılar... Bu arada şu sıralar yeni bir çalışma üzerindeyim,skethcup ın max den bir farkı olmadığına inanacağınız kadar iyi bir çalışma olacak.En yakın zamanda gelecek...
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Üyesi
|
bekliyoruz alıkutlu
yeni çalışmalarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz.. sayın alıkutlu.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
|
gerçekten çok başarılı çalışmalar. Tebrik ederim...
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
|
calısmalarınız basarılı tebrıkler...davamının gelecegını umut edıyorum
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sketch up programını yeni yeni öğreniyorum ve bu örnekleri gördükçe öğrenme isteğim daha da fazlalaştı. Çalışmalarınız çok başarılı tebrik ederim! Başarılarınızın devamı dileğiyle...(umarım ben de böyle güzel projeler yaparım ilerde..
) |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Arkitera Üyesi
|
Güzel sözler için çok teşekkür ederim arkadaşlar.Sketchup -sürekli tekrarlıyorum- ilerde max seviyesine ulaşabilecek bir program.Özellikle render eklentileri genişler ve bu eklentiler başka firmalar tarafından değil de sketchup ın kendi programı içinde yer alırsa görselleme anlamında eminim daha fazla yol katedecektir.
İlerde sizlerle tekrar paylaşımlar yapacağım,hazırlıklarım sürüyor.Daha doğrusu bitti sayılır ancak işin resmileşmesini bekliyorum. Tekrar teşekkürler,iyi çalışmalar...
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|