|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
![]() |
sketchup 6 çıktı muhteşem
eğitim videolarını izlerseniz hayran kalırsınız...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
Kocaeli
Mimar
![]() |
Ne gibi yenilikler var?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
![]() |
photomatch diye yeni bir özellik eklemişler. fotoğraf üzerinden çizim yapmak artık çok kolay.
çizim menüleri artık daha geniş, mesela circle menüsü altında acad'daki gibi 3 noktadan geçen, merkezden ve bir noktadan geçen çember çizme gibi alt menüler var. görünüşleri pastel, karakalem tarzı vs. gibi otomatik değiştirebiliyor. daha başka bir çok özellik var. ayrıca çizimleri artık pdf olarak da kaydedebiliyor. eminim sketchup 1-2 sene içinde en popüler program olacak. ilerki sürümlerini çok merak ediyorum nasıl olacak. En son tmelcan tarafından düzenlendi : 10-01-2007 23:10 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
![]() |
sketch up p versiyonundaki yeniliklerden bir kaçı
Merhaba arkadaşlar,
Sketch up'ın yeni verisyonunda 3 boyut yazı yazabiliyorsunuz ve istediğiniz gibi şekillendirebiliyorsunuz ayrıca 'styles' menüsünde yer alan eskiz çalışmaları çok değişik alternatifler getirebiliyorsunuz.Bununla ilgili çalışmaları burdan gönderebilirm çok kısa zamanda . En son lumina tarafından düzenlendi : 06-05-2007 02:33 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
![]() |
yeni sürüme örnek olarak
sketch ler ...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
Kocaeli
Mimar
![]() |
Bu eskizlere artık ihtiyaç varmı ki? Zaten modelleme yapıyorsun.Bunu vray ile ister sketchup!da ister 3ds max'de fotogerçekçi olarak sunabilirsin.Eskizler mimarlara gerçekten çok samimi ve humanist geliyor.Fakat aynı etkiyi müşteri üzerinde gösteremiyor malesef.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
![]() |
temelcan egıtım konularına hangı adresten gırebılırız.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Arkitera Üyesi
Kocaeli
Mimar
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
![]() |
http://sketchup.google.com/gsu6vtvideos.html
bu adreste var son sürüm dersleri var. daha doğrusu neler yeni örnekle anlatıyor. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
![]() |
gerçekten sktchup 6 cok guzel yalnız sıstemınızde sketchup 5 yukluyse sketchup modellerı artık onunla değil sketchup 6 ıle acılıya dıger turlu hata veriyor
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Forum Üyesi
İstanbul
![]() |
kara kalem
Alıntı:
Sanırım müşterinin ne düşündüğünden önce kendi düşüncelerimi tartmak için kullanmayı tercih ediyorum. Belkide 'Karakalem' sevdasından vazgeçemediğimiz için bize sıcak geliyordur. Saygılar.. |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Arkitera Üyesi
Kocaeli
Mimar
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
sketch 5e plug inle eklenebilen bikaç özelliği standart yapmışlar, onun dışında çok çok güzel bi yenilik göremedim ben hayal kırıklığına uğradım doğrusu..
şu sahte eskiz efektleri olayına baya çalışmışlar, programın pek sevmediğim bi tarafı.. kesit çizgisinin rengini ve kalınlığını değiştirdiğimiz menü yok olmuş, 5. versiyondaki yerinde değil ya da, çok aradım ama bulamadım.. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|