|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
Konya
Öğrenci
![]() |
Slm Bİlİyorsunuz GeÇen Hafta SelÇuk Ünİversİtesİ Mİmarlik ÖĞrencİlerİ Olarak Bİr Topluluk Kuruldu. Bu Topluluk Hakkindakİ GÖrÜŞlerİnİzİ Beklİyoruz.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
topluluk
geçen hafta resmi bir topluluk kurulması için karar alındı ve buna dair bir toplantı yapıldı ve bizde ona iştirak ettik diye biliyorum. Bilmiyorum. dogru mu biliyorum.
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
Konya
Öğrenci
![]() |
şimdi de bu topluluğun yapmayı düşündüğü bir çok şey var ve gerçekten güzel şeyler olacak bir hafta daha beklerseniz güzel etkinlikler başlıyor hepinizi bekliyoruz
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
İç Mimar
![]() |
kimler üye olabiliyor? bide etkinliklerden haberdar olursak seviniriz
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
Konya
Öğrenci
![]() |
arkadaşlar bir kaç hocanın gaz vermesi sonucu kendinizi aşacak işler yaptınız ama bir iki gün yalnız kalınca ortada hiç birşey yok hem bölümden sınıftan hiç kimseye haber vermeden bir sürü iş yaptınız belki dolap çevirdiniz en sonunda çevreye duyurdunuz şimdide kimseden destek görmüyorsunuz.yinede teşekkür ederim bütün arkadaşlarım adına cesaretinizdendolayı(yani hocaların gazı)
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
Konya
Öğrenci
![]() |
ilk başta sıdıka ya cevap veriyim bi kere bu topluluk sonuçta bizim topluluğumuz ve isteyen bütün mimarlık öğrencileri üye olabilir veya diğer bölümlerden isteyenler aktiviteler şu anda planlama aşamasında bu aktiviteler tabiki herkese duyurulacak biz kendi başımıza bişeyler yapmak ,isteseydik zaten çok kolay yapardık önemli olan bi arada olabilmemiz diye düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
Konya
Öğrenci
![]() |
şimdi arcimet arkadaşımız her kimse eleştireler de bulunmuş haklısın bunlarkarşılıklı olarak gaza gelme sonucu oluştu topluluğun şu anda düşüncelerini uygulayabileceği zaman kalmadı bu sene içinde sonuçta bizim etkinliklerimizi etkilyecek şeyler öğrencilerin istekleri siz ne kadar istekli olursanız bence o kadar iyi şeyler ortaya çıkacak ayrıca kendinizi aşarak falan demişsin bence çok saçma bizleri ne kadar tanıyosun bilmiyorum ama biz kendimizi hem insan olarak hem selçuk üniversitesi öğrencisi olarak hem de mimarlık öğrencisi olarak aşamayacağımız sorunlar değil önümüzdeki sene kaldığımız yerden devam edicez ve görücez neler olucağını yani anlayacağın bizler bu yaptıklarımızın kat kat fazlasını yapacak kapasite de insanlarız bu kadar karamsarlığa gerek yok yani
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
helal slywester ..
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
Konya
Öğrenci
![]() |
demek ki yalnız ben byle düşünmüyorum saol
desteğin için ayrıca o ben bi mimar olursam var ya ... olursan çok orjinal iyi bi mimar olucaksın inanıyorum buna
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Arkitera Üyesi
Antalya
Öğrenci
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Üyesi
![]() |
tebrikler
sizin üniversitenizden değilim ama gaz neticesinde de olsa böyle bir adım takdire şayan diye düşünüyorum.etkinliklerinizi burda bizimle paylaşırsanız çok sevinirim.belki fikir alışverişleri çıkar ortaya.
saygılar alew |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Üyesi
Konya
Öğrenci
![]() |
slm alew hangi üniversitedensin bilmiyorum ama buradan iletişim kurarak belki ortak organizasyonlarda bulunabiliriz belki bi buluşma ayarlayıp farklı üniversite mimarlık öğrencileri olarak çeşitli şeyler yapabiliriz belki de ilk aklıma gelenler bunlar... yeni öğretim döneminde çalışmalarımızı yine forumun selçuk üniversitesi bölümünden duyururuz... değerli yorumların ve ilgin için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Üye Adayı
![]() |
arkadaşlar bizim topluluğa ne oldu???? herkes atıp tutuyodu sonuc:hiçbirşey bence ya daha duyarlı olunmalı yada hiç böyle şeylere girişmeden paşa paşa çizimlerimizi yapmaya hocalarımızın istediği pardon not verdiği asma germelere devam etmeliyiz...
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Forum Üyesi
Konya
Öğrenci
![]() |
Alıntı:
Ya bizde şöyle bişey var bişeyler yapılması lazım kaynaşalım sosyal aktiviteler ama bunların hepsini birileri yapsın bizim önümüze hazır sunulsun biz gidelim ..... Eğer hani o gaza gelmeden sonra birileri çıkıp gelip biz neler yapabilirz yapabileceğimiz bişeyler var mı deseydi okul kapanmadan bi kaç etkinlik yapılıp yönetim kuruluy seçimleri bitmiş olacaktı ve bütrün bi yaz çalışmalr yapılacaktı şimdi ancak msn le arkadaşlarla fikir alışverişi yapıyoruz Mesajından anladığım kadarıyla birinci sınıftasın bu atölyede de söylendi sanırım burda en istekli grubu 1. sınıfların oluşturması gerekiyo çevreleri daha kısıtlı daha az kişi tanıyorlar daha fazla yardıma ihtiyaçları var ve okulda en uzun süre kalıp bu etkinliklerden daha çok yararlanacak olan onlar atölye toplantısında biz herkesin fikirlerini aldık her ne kadar bizim fikirlerimizden farklı şeyler çıkmasa da ama bu hepimizin yararına olacak bişey yani biraz istekli olursak başarılmayacak bişey değil ..... Bi de ACABA NE YAPTIN DA BIKTIN ne yaptın da hemen pes ettin paşa paşa bırakalım diyosun bizler uğraştık belki hiçbişey yapmamışız gibi görünüyo ama hiç de öyle değil biz bile hala ümitliyken bence pes etmeye gerek yok bu topluluk bi şekilde kurulacak ve etkinliklerini yapacak o yüzden özellikle öğrenci arkadaşlardan manevi destek bekliyoruz siz ne kadar istekli oursanız o kadar iyi şeyler yaparız Bu toplulukta yaptığımız işlerle üniversitemiz mimarlık bölümünün adını daha iyi duyurabiliriz selçuk olarak pek tanınmıyoruz çünkü bizi biz tanıtıcaz yaptığımız güzel şeylerle bi bakıma mezun olduktan sonra bu topluluğun etkinlikleriyle belki daha kolay iş bulucaz... Asma germe ye de o kadar takılma bence hem zaten bizim sorunumuz asma germeyi kullanmak değil çünkü asma germenin ne için kullanıldığını bile yanlış kavradık aslında asma germe çok büyük hacimlerin üzerinin kapatılmasında kullanılıyo ve biz bunu neredeyse bir evin terasını örtmek için kullanıyoruz hata bu bilinçsizce yapılması bence bu kadar takılma çünkü sonuçta senin yaptığın önemli ben şimdiye kadar hiçbir projemde asma germe kullanmadım ama hiç kalmadan 5. projeye geçtim yani sorun hoca asma germe seviyo diye asma germe yapmak değil yaptığını isteyerek ve beğenerek yapman hiçbir şeye bağlı kalmadan senin dediğin gibi olsaydı ben hala 1. projede olacaktım neyse çok çenem düştü yine inşalklah okursun heps.ini kendine iyi bak tanışmak dileğiyle ayrıca ...... |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Arkitera Üyesi
Konya
![]() |
helal slywester daha ne diyimki,herkes senin kadar ümitli olursa daha ne isteyeceğiz.arkadaşlar önemli olan ilk adımı atmış olmamız.devamı gelicek bundan emin olabilrsiniz.yeter ki destek verin, arka çıkın yanınızdayın deyin deyim ama pes etmeyin.unuTmayın ki başlamak bitirmenin yarısıdır VE YARISINI GEÇTİĞİMİZE İNANİYORUM.
ve projelerde içinizden gelenleri yapın....... |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|